PARTNERSTVO AIR SERBIA I BOOKING HOLDINGS Rezervacija smeštaja i iznajmljivanje automobila

BiznisSrbijaTurizamVesti

19.1.2021 11:01 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

PARTNERSTVO AIR SERBIA I BOOKING HOLDINGS Rezervacija smeštaja i iznajmljivanje automobila PARTNERSTVO AIR SERBIA I BOOKING HOLDINGS Rezervacija smeštaja i iznajmljivanje automobila
U cilju stvaranja dodatnih mogućnosti za svoje putnike, Air Serbia je sklopila partnerstvo sa dva brenda koja posluju u sklopu najveće svetske onlajn platforme... PARTNERSTVO AIR SERBIA I BOOKING HOLDINGS Rezervacija smeštaja i iznajmljivanje automobila

U cilju stvaranja dodatnih mogućnosti za svoje putnike, Air Serbia je sklopila partnerstvo sa dva brenda koja posluju u sklopu najveće svetske onlajn platforme za putovanja, Booking Holdings, navodi se u saopštenju srpske nacionalne avio-kompanije.

Kako je istaknuto, zahvaljujući ovom novom partnerstvu i integrisanim uslugama na sajtu Air Serbia, putnici će moći da rezervišu smeštaj preko sajta Booking.com koji im omogućava pristup bazi od više od 28 miliona smeštajnih jedinica, a moći će i da iznajme automobil preko sajta Rentalcars.com, sa opcijama za preuzimanje vozila na više od 60.000 lokacija širom sveta.

Zahvaljujući sklapanju ovog partnerstva, od januara 2021. godine putnici će moći da organizuju svoje celokupno putovanje preko sajta airserbia.com – od rezervacije leta, preko rezervacije smeštaja do rentiranja vozila, navedeno je u saopštenju.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...