PETROHEMIJA ĆE USKORO BITI PRIVATIZOVANA, kaže ministarka Atanasković i najavljuje sastanak sa ruskim partnerima kompanije NIS

SrbijaVesti

17.11.2020 12:21 Autor: Ljiljana Begović 0

PETROHEMIJA ĆE USKORO BITI PRIVATIZOVANA, kaže ministarka Atanasković i najavljuje sastanak sa ruskim partnerima kompanije NIS PETROHEMIJA ĆE USKORO BITI PRIVATIZOVANA, kaže ministarka Atanasković i najavljuje sastanak sa ruskim partnerima kompanije NIS
Aktivno smo krenuli sa privatizacijom, a prvo sa najvećom Petrohemijom, rekla je ministarka privrede Anđelka Atanasković i najavila da će povodom toga biti održan... PETROHEMIJA ĆE USKORO BITI PRIVATIZOVANA, kaže ministarka Atanasković i najavljuje sastanak sa ruskim partnerima kompanije NIS

Aktivno smo krenuli sa privatizacijom, a prvo sa najvećom Petrohemijom, rekla je ministarka privrede Anđelka Atanasković i najavila da će povodom toga biti održan sastanak sa Rusima u kompaniji „NIS Petrol“.

„Nadam se povoljnom razvoju događaja i da to možda čak i do kraja godine pokrenemo, bar neke proceduralne dogovore i da u sledećoj godini završimo proces privatizacije“, navodi Atansaković i dodaje da će rešenje za pančevačku Petrohemiju biti, veliki plus za Ministarstvo privrede.

Najavila je da će, što se tiče ostalih preduzeća koja su u privatizaciji, biti objavljeni pozivi.

Foto:Pexels.com

Ministarka Atanasković kaže da posao koji predstoji u vezi sa privatizacijom jeste težak, ali da mora da se uradi, te da je samo pitanje vremena kada će se sve završiti.

Najavila je da će se dosta raditi na privatizaciji, kao i na pomoći privrednicima u uslovima pandemije korona virusa.

„Svi u Vladi radimo na tome da nađemo načina da se i dalje pomogne ljudima da bi opstali u ovim teškim vremenima“, kaže Atanasković.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...