ideje se mogu poslati do 30. novembra

PKS organizuje akciju podrške omladinskom preduzetništvu

InovacijePreduzetnikVesti

9.10.2021 13:27 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

PKS organizuje akciju podrške omladinskom preduzetništvu PKS organizuje akciju podrške omladinskom preduzetništvu
Sekcija za mlade preduzetnike Privredne komore Srbije (PKS) pokrenula je akciju „Budite odvažni“ čiji je cilj da ohrabri mlade preduzetnike i predstavnike startapa da... PKS organizuje akciju podrške omladinskom preduzetništvu

Sekcija za mlade preduzetnike Privredne komore Srbije (PKS) pokrenula je akciju „Budite odvažni“ čiji je cilj da ohrabri mlade preduzetnike i predstavnike startapa da unaprede svoje poslovanje, kao i da motiviše sve one koje imaju biznis ideju da je realizuju i pretoče u dobar posao.

Inicijativa podrazumeva da mladi do 35 godina starosti predstave svoj biznis plan uz obrazloženje šta ih je pokrenulo da počnu sopstveni posao, kakvi su im ciljevi, budući planovi i strategije, saopšteno je iz PKS.

Svi zainteresovani svoje ideje mogu poslati do 30. novembra na adresu buditeodvazni@gmail.com .

Početkom decembra biće izabrani najbolji – jedan preduzetnik koji tek pokreće posao i jedan startap koji posluje manje od dve godine. Oni će dobiti mentorsku i savetodavnu podršku i besplatan online prodajni prostor.

„Za svega nekoliko meseci od osnivanja Sekcije za mlade preduzetnike PKS pridružio nam se veliki broj članova, i svaki dan ih je sve više. Fokusirani smo na podršku i podsticaje mladima da nakon završetka formalnog obrazovanja započinju sopstveni posao. Na ovaj način otvaraju se nova radna mesta, mladi ostaju u svojoj zemlji, što je zajednički cilj svih nas“, istakla je Branislava Simanić, direktorka Sektora preduzetništva PKS.

Privredna komora Srbije

RESAVSKA 13, 11050 Beograd (Vračar), Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
22.416.465,97 (2019)
Broj zaposlenih:
(2019)

Pozvala je mlade da se priključe inicijativi „Budite odvažni“ i predstave svoje ideje i planove.

Ovo je prva u nizu inicijativa Sekcije za mlade preduzetnike PKS, u narednom periodu planiramo da organizujemo Samit mladih Srbije, kao i veliki broj drugih aktivnosti koje će podržati mlade ljude u nameri da se bave preduzetništvom, dodala je Simanić.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...