sistem građanima automatski pravi nalog za uplatu

Plaćanje taksi MUP-a u Poštama Srbije bez popunjavanja uplatnica

Firme u fokusuSrbijaU fokusuVesti

15.3.2022 14:13 Autor: Redakcija Biznis.rs 8

Plaćanje taksi MUP-a u Poštama Srbije bez popunjavanja uplatnica Plaćanje taksi MUP-a u Poštama Srbije bez popunjavanja uplatnica
Građani Srbije više ne moraju da u poštama sami popunjavaju uplatnice za plaćanje taksi i naknada za usluge koje pruža Ministarstvo unutrašnjih poslova, već se instrukcije za... Plaćanje taksi MUP-a u Poštama Srbije bez popunjavanja uplatnica

Građani Srbije više ne moraju da u poštama sami popunjavaju uplatnice za plaćanje taksi i naknada za usluge koje pruža Ministarstvo unutrašnjih poslova, već se instrukcije za plaćanje automatski upisuju na šalteru prilikom uplate.

Jedinstvenom uplatnicom omogućeno je plaćanje taksi i naknada za izdavanja lične karte, pasoša, vozačke dozvole, potvrde o prebivalištu i boravištu, saopštila je Pošta Srbije.

Građani koji se opredele za ovu uslugu na šalteru pošte će saopštiti samo svoje podatke za uplatu i vrstu naknade koju plaćaju, a sistem će automatski za njih napraviti nalog za uplatu.

JP Pošta Srbije Beograd

TAKOVSKA 2, 11060 Beograd (Palilula) , Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
217.692.485,64 (2020)
Broj zaposlenih:
14,865 (2020)

Plaćaju takse i naknade za usluge MUP-a i dalje će u poštama biti moguće i putem ručno popunjenih uplatnica.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...