podstrek za druge kompanije

„Plazma keks“ i „Zlatni pek“ dobili žig Čuvarkuća

Firme u fokusuSvetU fokusuVesti

4.2.2022 17:49 Autor: Redakcija Biznis.rs 8

„Plazma keks“ i „Zlatni pek“ dobili žig Čuvarkuća „Plazma keks“ i „Zlatni pek“ dobili žig Čuvarkuća
Najpoznatiji brendovi kompanije Bambi, keks „Plazma“ i „Zlatni Pek“, stekli su pravo na korišćenje žiga Čuvarkuća, saopštila je u petak Privredna komora Srbije (PKS)... „Plazma keks“ i „Zlatni pek“ dobili žig Čuvarkuća

Najpoznatiji brendovi kompanije Bambi, keks „Plazma“ i „Zlatni Pek“, stekli su pravo na korišćenje žiga Čuvarkuća, saopštila je u petak Privredna komora Srbije (PKS) koja dodeljuje žigove u okviru projekta „Stvarano u Srbiji“.

„Plazma je ozbiljan brend koji će doprineti vidljivosti projekta i podstaći druge kompanije da se prijave za žig Čuvarkuća“, rekao je predsednik Saveta PKS za dodelu žiga Mihailo Vesović, prenosi Beta.

Generalni direktor kompanije Bambi Dragan Stajković izjavio je da je taj žig dokaz da ta kompanija brine o domaćoj privredi i kroz upotrebu domaćih sirovina u proizvodnji doprinosi da dodatna vrednost ostane u Srbiji.

„Verujemo da će ulaganje u domaće znanje i resurse doprineti tome da Čuvarkuća postane svojevrstan simbol vrhunskih srpskih proizvoda koji mogu biti ozbiljna konkurencija inostranim brendovima“, rekao je Stajković.

KONCERN BAMBI A.D. POŽAREVAC

ĐURE ĐAKOVIĆA bb, 12000 Požarevac, Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
91.208.536,81 ( 2020)
Broj zaposlenih:
642 ( 2020)

U saopštenju je navedeno da su žig Čuvarkuća dobili i proizvodi kompanije Eko San, pod brendom Brodisan, namenjeni sanitarnoj i ekološkoj zaštititi.

„Ponosni smo što će našu liniju proizvoda za deratizaciju u narednom periodu pratiti žig Čuvarkuća, naročito ako se uzme u obzir da smo jedina kompanija u našoj industriji koja je do sada dobila pravo na ovaj značajan žig“, rekao je marketing menadžer u kompaniji Eko San Slobodan Dunđerski.

  • Zorica S.

    4.2.2022 #1 Author

    Treba cuvati ovakve brendove,plazma je zaista posebna prica…

    Odgovori

  • MAJA

    4.2.2022 #2 Author

    Prepoznatljiv žig i bilo bi lepo više domaćih firmj da ga ima

    Odgovori

  • TINA

    5.2.2022 #3 Author

    Najbolji keks, prepoznatljiv po jedinstvenom ukusu, a to je naravno plazma

    Odgovori

  • Dzebac

    5.2.2022 #4 Author

    Mmmm plazma i mleko.. omiljena poslastica..
    Svi smo odrasli na tome

    Odgovori

  • ZVE84

    6.2.2022 #5 Author

    To je lepa vest…. Generacije su odrasle i stasale na Plazma keksu i Zlatnom peku… Mislim, zamislite torte i kolače bez njih????

    Odgovori

  • TASIJA27

    6.2.2022 #6 Author

    Znam mnogo ljudi u inostranstvu koji dolaze ovde i ne vracaju se kuci bez vise paketa plazme. zig je super stvar i plazma ce mu dati na znacaju

    Odgovori

  • FRUIT04

    6.2.2022 #7 Author

    Samo malo se zakasnilo, da je bar pre 2 meseca pa da svesno dozivi I tvorac plazme

    Odgovori

  • DASHA

    16.9.2023 #8 Author

    Plazma da- jer je najbolji keks definitivno, ali Zlatni pek sa njom u istom rangu…. Ok,lepo sto mu je dodeljen zig, ali realno nije ni priblizno Plazmi.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...