projekat "postanimo jače, znanjem do uspeha"

Podršku rastu i razvoju ženskog preduzetništva dalo više od 20 kompanija

PoslovanjePreduzetnikSrbijaVesti

7.7.2022 18:46 Autor: Redakcija Biznis.rs 15

Podršku rastu i razvoju ženskog preduzetništva dalo više od 20 kompanija Podršku rastu i razvoju ženskog preduzetništva dalo više od 20 kompanija
Privredna komora Srbije, u saradnji sa udruženjima poslovnih žena iz Čačka, Valjeva, Кraljeva, Кragujevca, Niša, Leskovca, Zaječara, Loznice i Subotice, sutra organizuje konferenciju i... Podršku rastu i razvoju ženskog preduzetništva dalo više od 20 kompanija

Privredna komora Srbije, u saradnji sa udruženjima poslovnih žena iz Čačka, Valjeva, Кraljeva, Кragujevca, Niša, Leskovca, Zaječara, Loznice i Subotice, sutra organizuje konferenciju i razgovore privrednica i lanaca dobavljača u okviru projekta „Postanimo jače, znanjem do uspeha“.

Podršku rastu i razvoju ženskom preduzetništvu dalo je više od 20 kompanija koje će učestvovati u više od 100 bilateralnih susreta sa preduzetnicima iz sektora poljoprivrede, turizma i ugostiteljstva, usluga i tekstilne industrije.

Glavni cilj projekta je pružanje podrške privrednicama u širenju poslovnih aktivnosti, jačanju internih kapaciteta, umrežavanje, edukacija, mogućnost ulaska u lance dobavljača i učestvovanje u kreiranju strateški značajnih dokumenta u cilju poboljšanja privrednog ambijenta za privrednice, navela je PKS.

Projekat „Postanimo jače, znanjem do uspeha“ finansijski podržava Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju – GIZ.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...