Javno nadmetanje biće održano 31. marta

Ponuđen na prodaju Koncern fabrike vagona u Kraljevu u stečaju

NovacSrbijaStečajVesti

1.3.2022 12:04 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Ponuđen na prodaju Koncern fabrike vagona u Kraljevu u stečaju Ponuđen na prodaju Koncern fabrike vagona u Kraljevu u stečaju
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je u utorak prvu zajedničku prodaju Koncerna fabrike vagona u Kraljevu i još sedam pogona u sasatavu tog... Ponuđen na prodaju Koncern fabrike vagona u Kraljevu u stečaju

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je u utorak prvu zajedničku prodaju Koncerna fabrike vagona u Kraljevu i još sedam pogona u sasatavu tog koncerna koji su u stečaju, po početnoj ceni od 498,6 miliona dinara.

Na prodaju, putem javnog nadmetanja, ponuđeni su delovi koncerna koji obuhvataju vagonogradnju, drumska vozila, procesnu opremu, održavanje, alatnicu, livnicu, kao i turističke usluge, navedeno je u oglasu u listu „Politika“, prenosi Beta.

Javno nadmetanje biće održano 31. marta u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu.

Poslovni prihodi (EUR):
78.686,72 (2020)
Broj zaposlenih:
0 (2020)

Pravo na učešće imaju sva pravna i fizička lica, a rok za uplatu depozita za učešće u javnom nadmetanju, koji iznosi 199,4 miliona dinara, je 24. mart.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...