na 88. poljoprivrednom sajmu u novom sadu

Potpisani memorandumi zadružnih saveza Vojvodine, Republike Srpske i S. Makedonije

AgrobiznisBiznisSrbijaVesti

21.9.2021 17:29 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Potpisani memorandumi zadružnih saveza Vojvodine, Republike Srpske i S. Makedonije Potpisani memorandumi zadružnih saveza Vojvodine, Republike Srpske i S. Makedonije
Zadružni savez Vojvodine potpisao je u utorak na 88. Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu memorandume o saradnji sa Zadružnim savezom Republike Srpske i sa... Potpisani memorandumi zadružnih saveza Vojvodine, Republike Srpske i S. Makedonije

Zadružni savez Vojvodine potpisao je u utorak na 88. Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu memorandume o saradnji sa Zadružnim savezom Republike Srpske i sa Makedonskom asocijacijom zemljoradničkih zadruga.

Prema rečima predsednice Zadružnog saveza Vojvodine Jelene Nestorov Bizonj, ovo je samo jedan korak u potvrđivanju i unapređivanju međuzadružne saradnje. Ona smatra da na ovom polju ima prostora za unapređenje odnosa.

Dodala je i da bi zadružni sektor trebalo bolje povezati, kako kroz razmenu iskustava i znanja tako i na poslovnom nivou, piše Tanjug.

Kako se ističe, potpisani memorandumi će doprineti boljem pozicioniranju na tržištu, koje je zajedničko za ove države.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...