POVEĆAN BROJ VOZILA NA SRPSKIM DRUMOVIMA Najviše registrovanih putničkih automobila na benzin

AutomobiliLifestyleSrbijaVesti

23.11.2020 13:53 Autor: Ljiljana Begović 0

POVEĆAN BROJ VOZILA NA SRPSKIM DRUMOVIMA Najviše registrovanih putničkih automobila na benzin POVEĆAN BROJ VOZILA NA SRPSKIM DRUMOVIMA Najviše registrovanih putničkih automobila na benzin
Tokom trećeg  kvartala 2020.godine u Srbiji je povećan broj registrovanih drumskih motornih i priključnih vozila, osim autobusa. Najbrojnije marke proizvođača motornih vozila su Volkswagen, ... POVEĆAN BROJ VOZILA NA SRPSKIM DRUMOVIMA Najviše registrovanih putničkih automobila na benzin

Tokom trećeg  kvartala 2020.godine u Srbiji je povećan broj registrovanih drumskih motornih i priključnih vozila, osim autobusa.

Najbrojnije marke proizvođača motornih vozila su Volkswagen,  Opel,  Peugeot, Audi i Renault. Najveći broj teretnih vozila koja su registrovana za prva tri kvartala godine su do 999 kg nosivosti, koja za pogon koriste dizel.

Gužva u saobraćaju
Foto: Tanjug

Kod putničkih automobila novijeg datuma, najviše je onih koji koriste benzin, a na drumovima dominiraju vozila snage motora do 2.000 kubika, navodi se u saopštenju Republičkog zavoda za statistiku.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...