PREGOVORI JEDINO REŠENJE PROBLEMA PLAĆANJA POREZA FRILENSERA Nameti moraju da se plate samo je pitanje od kada, poručio Vučić

PoreziPreduzetnikSrbijaVesti

14.1.2021 14:51 Autor: Ljiljana Begović 0

PREGOVORI JEDINO REŠENJE PROBLEMA PLAĆANJA POREZA FRILENSERA Nameti moraju da se plate samo je pitanje od kada, poručio Vučić PREGOVORI JEDINO REŠENJE PROBLEMA PLAĆANJA POREZA FRILENSERA Nameti moraju da se plate samo je pitanje od kada, poručio Vučić
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je frilenserima da protesti nisu nikakvo rešenje i da oni jedino mogu sa državom da pregovaraju o tome od... PREGOVORI JEDINO REŠENJE PROBLEMA PLAĆANJA POREZA FRILENSERA Nameti moraju da se plate samo je pitanje od kada, poručio Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je frilenserima da protesti nisu nikakvo rešenje i da oni jedino mogu sa državom da pregovaraju o tome od kada treba da se plati porez, a ne da li ga treba platiti.

Na pitanje novinara da li država ima plan kako da reši pitanje naplate poreza frilenserima koji su najavili protest, Vučić je odgovorio da je već rekao da postoji prostor da se pregovara.

„Protesti nisu rešenje za bilo šta, već sam rekao da ima prostora da se razgovara, ali ne da li će da plaćaju ili ne porez, već o tome da se vidi od kada da se plaća porez. A, o tome, da li ćete da platite porez se ne pregovara i nikada se neće pregovarati“, poručio je predsednik Srbije.

Foto: Tanjug

Vučić je poručio da za sve važe ista pravila.

„Frilenseri govore da je to retroaktivno, a drugi kažu da su morali da znaju da to podleže oporezivanju, onda je vreme da sednu i jedni i drugi i počnu da razgovaraju o tome, to je jedino rešenje“,  zaključio je Vučić.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...