PRESTIŽNE NAGRADE ZA SRPSKE RAKIJE U LONDONU Priznanja za kvalitet na Međunarodnom takmičenju alkoholnih pića

LifestyleSrbijaVestiZanimljivosti

18.8.2020 12:12 Autor: Julijana Vincan 1

PRESTIŽNE NAGRADE ZA SRPSKE RAKIJE  U LONDONU Priznanja za kvalitet na Međunarodnom takmičenju alkoholnih pića PRESTIŽNE NAGRADE ZA SRPSKE RAKIJE  U LONDONU Priznanja za kvalitet na Međunarodnom takmičenju alkoholnih pića
Rakije iz tri srpske destilerije, članice Nacionalne asocijacije proizvođača rakije „Srpska rakija“, dobile su značajna priznanja na velikom Međunarodnom takmičenju za vina i alkoholna... PRESTIŽNE NAGRADE ZA SRPSKE RAKIJE  U LONDONU Priznanja za kvalitet na Međunarodnom takmičenju alkoholnih pića

Rakije iz tri srpske destilerije, članice Nacionalne asocijacije proizvođača rakije „Srpska rakija“, dobile su značajna priznanja na velikom Međunarodnom takmičenju za vina i alkoholna pića u Londonu.

Takmičenje u Londonu smatra se jednim od najznačajnijih svetskih nadmetanja za ocenu kvaliteta vina i alkoholnih proizvoda.

Foto: Pixabay.com

Nagrade su osvojile rakije iz destilerija Tok, Stara Sokolova i Ognjena

Destilerija Tok dobila je dve srebrne medalje za rakije od šljive. Stara Sokolova nagrađena je srebrnom medaljom za šljivovu prepečenicu i bronzanom medaljom za sedam godina staru šljivovicu. Obe rakije su iz užičke firme RB Global.

Bronzana medalja pripala je i rakiji od jabuke staroj osam godina brenda Ognjena, koju proizvodi preduzeće Braća Tomašević iz Prijepolja.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...