PRIVREDNICI MOGU DA SE INFORMIŠU NA JEDNOM MESTU PKS ponovo aktivirala Covid-19 info centar

SrbijaVesti

8.7.2020 14:46 Autor: Marija Jovanović 1

PRIVREDNICI MOGU DA SE INFORMIŠU NA JEDNOM MESTU PKS ponovo aktivirala Covid-19 info centar PRIVREDNICI MOGU DA SE INFORMIŠU NA JEDNOM MESTU PKS ponovo aktivirala Covid-19 info centar
Zbog širenja korona virusa Privredna komora Srbije (PKS) ponovo je aktivirala specijalizovani info servis putem kojeg privrednici mogu da se informišu o svim ključnim... PRIVREDNICI MOGU DA SE INFORMIŠU NA JEDNOM MESTU PKS ponovo aktivirala Covid-19 info centar

Zbog širenja korona virusa Privredna komora Srbije (PKS) ponovo je aktivirala specijalizovani info servis putem kojeg privrednici mogu da se informišu o svim ključnim pitanjima u vezi sa poslovanjem u zemlji i inostranstvu, najnovijim dešavanjima, zvaničnim merama i preporukama.

“Stručne službe PKS u stalnom su kontaktu sa svim nadležnim institucijama i organizacijama, kao i poslovnim asocijacijama u inostranstvu, i blagovremeno će informisati privrednike u vezi sa poslovanjem kako na državnom, tako i na regionalnom i globalnom nivou”, navode u PKS.

Komora će na portalu objavljivati najvažnije vesti, saopštenja, odluke nadležnih organa i sve druge informacije važne za poslovnu zajednicu kako bi privrednici dobili obaveštenja i preporuke kako da zaštite posao i prilagode se uslovima poslovanja.

Privrednici se PKS mogu obratiti putem mejla covid19@pks.rs, a za dodatne informacije i prijave dostupan je i telefon 0800 808 809.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...