PRVA DEONICA AUTOPUTA BAR-BOLJARE NAREDNOG LETA Gradnja drugog dela 2021. godine

BiznisInfrastrukturaRegionVesti

19.8.2020 09:03 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

PRVA DEONICA AUTOPUTA BAR-BOLJARE NAREDNOG LETA Gradnja drugog dela 2021. godine PRVA DEONICA AUTOPUTA BAR-BOLJARE NAREDNOG LETA Gradnja drugog dela 2021. godine
Završetak prve deonice autoputa Bar-Boljare u Crnoj Gori očekuje se krajem leta naredne godine, izjavio je za TV CG direktor poslovne jedinice za upravljanje... PRVA DEONICA AUTOPUTA BAR-BOLJARE NAREDNOG LETA Gradnja drugog dela 2021. godine

Završetak prve deonice autoputa Bar-Boljare u Crnoj Gori očekuje se krajem leta naredne godine, izjavio je za TV CG direktor poslovne jedinice za upravljanje projektom izgradnje tog autoputa Goran Vujović.

On je istakao da je na prvoj deonici završeno oko 90 odsto radova, i da su najveći izazov na toj deonici bili izgradnja mostova i tunela, na kojima je završen najveći deo radova.

Vujović je dodao da očekuje da se krajem ove ili početkom naredne godine steknu uslovi za gradnju deonice od Mateševa do Andrijevica.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...