Poverioci imaju dva meseca da prijave svoja potraživanja

Pupin Telecom u stečaju zbog nesposobnosti plaćanja

NovacSrbijaStečajVesti

12.10.2021 10:48 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Pupin Telecom u stečaju zbog nesposobnosti plaćanja Pupin Telecom u stečaju zbog nesposobnosti plaćanja
Privredni sud u Beogradu odlučio je da otvori stečaj nad kompanijom Pupin Telecom AD zbog „trajnije nesposobnosti plaćanja“. Račun ove kompanija za telekomunikacione sisteme... Pupin Telecom u stečaju zbog nesposobnosti plaćanja

Privredni sud u Beogradu odlučio je da otvori stečaj nad kompanijom Pupin Telecom AD zbog „trajnije nesposobnosti plaćanja“.

Račun ove kompanija za telekomunikacione sisteme i uređaje u neprekidnoj je blokadi više od 1.827 dana i to za iznos od 48 miliona dinara, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Privrednog suda.

U rešenju suda navodi se da to preduzeće praktično više ne postoji, te da je jedini prihod ostvarivalo od zakupa nekretnina, ali su i one u međuvremenu prodate.

Sud je pozvao poverioce da u roku od dva meseca prijave svoja potraživanja, dužnike da izmire obaveza, a prvo poverilačko ročište zakazano je za 10. decembar.

PUPIN TELECOM AD BEOGRAD – U STEČAJU

Batajnički drum 23, 11000 BEOGRAD-ZEMUN, Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
55.698,15 (2020)
Broj zaposlenih:
3 (2020)

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...