RAD OD KUĆE DO SEPTEMBRA 2021. GODINE Kompanija Google najavljuje testiranje ideje flsksibilnog radnog vremena

LifestyleSvetVestiZanimljivosti

14.12.2020 13:53 Autor: Ljiljana Begović 0

RAD OD KUĆE DO SEPTEMBRA 2021. GODINE Kompanija Google najavljuje testiranje ideje flsksibilnog radnog vremena RAD OD KUĆE DO SEPTEMBRA 2021. GODINE Kompanija Google najavljuje testiranje ideje flsksibilnog radnog vremena
Američka kompanija Google je saopštila da će njeni službenici moći da rade od kuće do septembra 2021. godine. Kompanija je takođe najavila da će... RAD OD KUĆE DO SEPTEMBRA 2021. GODINE Kompanija Google najavljuje testiranje ideje flsksibilnog radnog vremena

Američka kompanija Google je saopštila da će njeni službenici moći da rade od kuće do septembra 2021. godine.

Kompanija je takođe najavila da će testirati ideju o „fleksibilnoj radnoj nedelji“ čim se radni proces bude vratio u normalne tokove, izjavio je izvršni direktor te kompanije Sundar Pičaj (Sundar Pichai).

Žena na poslu
Foto: Unsplash.com

Kada se bude smirila epidemiloška situacija i radni proces bude ponovo normalizivan, zaposleni u kompaniji Google će moći tri dana da rade u kancelariji, a dva od kuće.

„Želimo da testiramo tu ideju da fleksibilno radno vreme može da doprinese boljoj produktivnosti, saradnji i opštem dobru kompanije“, poručio je Pičaj, prenosi The New York Times.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...