RAD TRGOVINSKIH I UGOSTITELJSKIH OBJEKATA PRODUŽEN Bez karantina i testa za naše državljane, odlučio Krizni štab

SrbijaVesti

28.8.2020 11:45 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

RAD TRGOVINSKIH I UGOSTITELJSKIH OBJEKATA PRODUŽEN Bez karantina i testa za naše državljane, odlučio Krizni štab RAD TRGOVINSKIH I UGOSTITELJSKIH OBJEKATA PRODUŽEN Bez karantina i testa za naše državljane, odlučio Krizni štab
Radno vreme ugostiteljskih objekata, koji imaju bašte, od 28. avgusta produženo je do jedan sat iza ponoći, dok je rad trgovinskih objekata od petka... RAD TRGOVINSKIH I UGOSTITELJSKIH OBJEKATA PRODUŽEN Bez karantina i testa za naše državljane, odlučio Krizni štab

Radno vreme ugostiteljskih objekata, koji imaju bašte, od 28. avgusta produženo je do jedan sat iza ponoći, dok je rad trgovinskih objekata od petka moguć do 23 časa, nova je odluka Kriznog štaba.

Podsetimo, ugostiteljski objekti do sada su radili do 23 sata, dok su maloprodajni bili otvoreni do 21 čas.

Na sastanku Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa, održanom u petak, zbog povoljnije epidemiološke situacije, doneta je odluka o popuštanju još nekoliko mera.

Među novim usvojenim odlukama jeste i da se okupljanja sa dosadašnjih 10 osoba na otvorenom i u zatvorenom prostoru povećaju na 30.

Foto:Pixabay.com

Krizni štab takođe je doneo odluku da neće biti uveden karantin niti obavezan negativan PCR test za naše državljane, koji se vraćaju sa odmora iz Hrvatske i Crne Gore.

Međutim, preporuka Kriznog štaba za sve roditelje čija su deca putovala jeste da deset dana, od momenta ulaska u Srbiju, provedu u kućnoj izolaciji i nastavu u tom periodu pohađaju online.

Sve usvojene mere stupaju na snagu 28. avgusta.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...