Smanjuje se broj zaposlenih

Rafinerija iz Modriče i dalje gomila gubitke

RegionVesti

2.11.2023 08:22 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Rafinerija iz Modriče i dalje gomila gubitke Rafinerija iz Modriče i dalje gomila gubitke
Rafinerija nafte Modriča nastavlja da gomila gubitke i smanjuje broj zaposlenih, pa je na kraju septembra imala minus od 14 miliona maraka (sedam miliona... Rafinerija iz Modriče i dalje gomila gubitke

Rafinerija nafte Modriča nastavlja da gomila gubitke i smanjuje broj zaposlenih, pa je na kraju septembra imala minus od 14 miliona maraka (sedam miliona evra) i 18 radnika manje u odnosu na isti period 2022. godine.

Kako prenosi Capital.ba, akumulirani gubitak te kompanije iznosi više od 110 miliona konvertibilnih maraka, odnosno 55 miliona evra, piše Seebiz.

Devetomesečni finansijski izveštaj Rafinerije, kako se dodaje, pokazuje da je njihov gubitak manji za oko 50.000 evra u odnosu na isti period prošle godine kada je iznosio 750.000 evra.

Ukupni prihodi Rafinerije iznosili su 4,45 miliona evra i veći su za oko pola miliona u odnosu na isti period prošle godine, dok su im rashodi povećani za oko 175.000 evra i iznosili su 4,65 miliona evra krajem septembra ove godine.

Rafinerija je na kraju devetog meseca prošle godine imala 202 radnika, a sada ih je 184, odnosno osamnaestoro radnika manje.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...