Učešće već prihvatilo preko 150 država

Crna Gora će učestvovati na svetskoj izložbi Expo 2025 Osaka

BiznisRegionSvetTurizam

7.4.2023 17:23 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Crna Gora će učestvovati na svetskoj izložbi Expo 2025 Osaka Crna Gora će učestvovati na svetskoj izložbi Expo 2025 Osaka
Crna Gora biće zemlja učesnica na svetskoj izložbi Expo 2025 Osaka, saopšteno je iz Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma koje je zaduženo za koordinaciju... Crna Gora će učestvovati na svetskoj izložbi Expo 2025 Osaka

Crna Gora biće zemlja učesnica na svetskoj izložbi Expo 2025 Osaka, saopšteno je iz Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma koje je zaduženo za koordinaciju svih aktivnosti na tom projektu.

Iz ministarstva je saopšteno da je u četvrtak održana prva konstitutivna sjednica Organizacionog odbora za učešće Crne Gore na svetskoj izložbi Expo 2025 u Osaki, prenosi Mina.

„Na sednici je razmatran Plan učešća Crne Gore na Expo-u u kojem su izloženi ciljevi učešća, pregled ključnih aspekata projekta kao što su dizajniranje i opremanje izlagačkog prostora, razvoj programa, promocija i logistika“, navodi se u saoštenju. Takođe, predstavljen je predlog celokupnog budžeta projekta.

Naredna svjetska izložba će se održati u Osaki od 13. aprila do 13. oktobra 2025. godine.

Učešće na ovom Expo-u je već prihvatilo preko 150 država, a organizator najavljuje 28 miliona posetilaca tokom šest meseci trajanja izložbe.

  • Anny

    9.4.2023 #1 Author

    Svakako odlična prilika da se predstave kao turistička destinacija koja može da pruži sadržaj tokom cele godine.

    Odgovori

  • SHALIMAR

    17.4.2023 #2 Author

    Ovo ce im puno znaciti za napredak turizma…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...