Rok za završetak radova decembar 2025. godine

Lidl počeo izgradnju distributivnog centra kod Kiseljaka, posao će dobiti 200 radnika

BiznisRegion

24.5.2024 09:13 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Lidl počeo izgradnju distributivnog centra kod Kiseljaka, posao će dobiti 200 radnika Lidl počeo izgradnju distributivnog centra kod Kiseljaka, posao će dobiti 200 radnika
Kamen temeljac za izgradnju distributivnog centra Lidl Bosna i Hercegovina svečano je položen 23. maja, u Lepenici kod Kiseljaka. Ovom događaju prisustvovali su i... Lidl počeo izgradnju distributivnog centra kod Kiseljaka, posao će dobiti 200 radnika

Kamen temeljac za izgradnju distributivnog centra Lidl Bosna i Hercegovina svečano je položen 23. maja, u Lepenici kod Kiseljaka. Ovom događaju prisustvovali su i predstavnici FIPA-e.

Distributivni centar će zapošljavati 200 radnika, a sama kompanija namerava dalje da investira i širi se u Bosni i Hercegovini, piše Seebiz.

Tokom svečanosti prisutnima su se obratili direktor Lidla BiH Toljan Papajorgi, ambasador Nemačke u BiH Tomas Fičen (Thomas Fitschen) i načelnik opštine Kiseljak Mladen Mišurić Ramljak.

„Želimo da istaknemo činjenicu da je FIPA pružala pomoć kompaniji Lidl BiH od samog početka implementacije investicionih planova u BiH“, saopšteno je iz FIPA-e.

Podsećamo, mediji su ranije pisali da bi Lidlov objekat trebalo da košta 100 miliona evra, da će se prostirati na 60.000 kvadratnih metara, odnosno na površini od osam fudbalskih terena. Kapacitet će biti 40.000 paletnih mesta.

Planirani rok za završetak radova je decembar 2025. godine.

  • AJA

    24.5.2024 #1 Author

    Ako ispostuju obecano bice lepo.

    Odgovori

  • SUNCE

    25.5.2024 #2 Author

    Lidl je jaka i ambiciozna firma a konkuencija je velika .Nazalost sve strane firme slupljanu kajmak.Ako kada smo nesposobni i kada smo im to dozvolili.

    Odgovori

  • MAJA

    25.5.2024 #3 Author

    A domaće trgovine nek se zatvaraju

    Odgovori

  • Faith

    26.5.2024 #4 Author

    Sve vise ljudi kupuje u lidlu

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.