prijave na konkurs do 30. avgusta

Podsticaj ženskom preduzetništvu u Danilovgradu, opredeljeno 15.000 evra

PreduzetnikRegion

6.8.2024 18:22 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

Podsticaj ženskom preduzetništvu u Danilovgradu, opredeljeno 15.000 evra Podsticaj ženskom preduzetništvu u Danilovgradu, opredeljeno 15.000 evra
Opština Danilovgrad pozvala je preduzetnice i preduzeća u kojima su žene nosioci biznisa da se do 30. avgusta prijave na konkurs za raspodelu sredstava... Podsticaj ženskom preduzetništvu u Danilovgradu, opredeljeno 15.000 evra

Opština Danilovgrad pozvala je preduzetnice i preduzeća u kojima su žene nosioci biznisa da se do 30. avgusta prijave na konkurs za raspodelu sredstava budžeta opredeljenih za podršku ženskom preduzetništvu.

Opština Danilovgrad je opredelila 15.000 evra za podršku ženskom preduzetništvu u ovoj godini, prenosi Mina.

Sredstva za podsticanje osnivanja i razvoja poslovanja dodeljuju se preduzećima odnosno preduzetnicama sa prebivalištem, odnosno sedištem na teritoriji Opštine Danilovgrad, koje će se i realizovati na teritoriji tog grada.

Jedno preduzeće odnosno preduzetnica mogu konkurisati sa najviše dva biznis plana, a može biti podržan samo jedan.

Maksimalan iznos dodeljenih sredstava za biznis planove ne može iznositi više od 30 odsto od ukupnog iznosa predviđenog budžetom Opštine za podršku ženskom preduzetništvu.

Prijava se podnosi na propisanim obrascima koji se mogu preuzeti na pisarnici Opštine Danilovgrad, ili sa veb sajta www.danilovgrad.me.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.