SEVERNA MAKEDONIJA OTVORILA SVE GRANICE Vreme tranzita najviše pet sati, bez napuštanja autoputa

BiznisIzdvajamoRegionTurizamVesti

17.6.2020 13:20 Autor: Julijana Vincan 0

SEVERNA MAKEDONIJA OTVORILA SVE GRANICE Vreme tranzita najviše pet sati, bez napuštanja autoputa SEVERNA MAKEDONIJA OTVORILA SVE GRANICE Vreme tranzita najviše pet sati, bez napuštanja autoputa
Svi granični prelazi Severne Makedonije otvoreni su od srede, pri čemu su uslovi za ulazak i izlazak domaćih i stranih državljana ostali isti, saopštili... SEVERNA MAKEDONIJA OTVORILA SVE GRANICE Vreme tranzita najviše pet sati, bez napuštanja autoputa

Svi granični prelazi Severne Makedonije otvoreni su od srede, pri čemu su uslovi za ulazak i izlazak domaćih i stranih državljana ostali isti, saopštili su iz makedonskog MUP.

Strani državljani mogu da budu u tranzitu kroz teritoriju Severne Makedonije bez obzira na to koji je granični prelaz u pitanju. Jedino imaju obavezu da ne napuštaju autoput i da trajanje tranzita ne bude duže od pet sati.

Ulazak u Severnu Makedoniju dozvoljen je za makedonske i strane državljane sa regulisanim stalnim ili privremenim boravkom, ali pod uslovom da imaju negativan PCR test ne stariji od 72 sati, uz obaveznu domaću samoizolaciju od 14 dana, prenosi portal Plusinfo.

Makedonski državljani i stranci sa boravišnom dozvolom u Severnoj Makedoniji koji nemaju PCR test, upućuju se u obavezan državni karantin od 14 dana.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...