SEVERNA MAKEDONIJA POOŠTRAVA MERE ZA ULAZAK U ZEMLJU Građani Srbije, BiH i Crne Gore samo uz PCR test

IzdvajamoRegionVesti

8.7.2020 11:33 Autor: Ljiljana Begović 0

SEVERNA MAKEDONIJA POOŠTRAVA MERE ZA ULAZAK U ZEMLJU Građani Srbije, BiH i Crne Gore samo uz PCR test SEVERNA MAKEDONIJA POOŠTRAVA MERE ZA ULAZAK U ZEMLJU Građani Srbije, BiH i Crne Gore samo uz PCR test
Komisija za zarazne bolesti Severne Makedonije zatražila je da se za građane Srbije, BiH i Crne Gore zahteva PCR test prilikom ulaska u tu... SEVERNA MAKEDONIJA POOŠTRAVA MERE ZA ULAZAK U ZEMLJU Građani Srbije, BiH i Crne Gore samo uz PCR test

Komisija za zarazne bolesti Severne Makedonije zatražila je da se za građane Srbije, BiH i Crne Gore zahteva PCR test prilikom ulaska u tu zemlju.

Preporuka Komisije je usvojena nakon razmatranja epidemiološke situacije u tim zemljama, a u skladu sa informacijama zdrastvenih vlasti tih zemalja, saopštilo je makedonsko Ministarstvo zdravlja.

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

„Svi građani iz Srbije,BiH i Crne Gore pri ulasku u Severnu Makedoniju obavezno treba da dostave PCR test ne stariji od 72 sata“, predložila je Komisija nakon razmatranja trenutne epidemiološke sitaucije, piše portal Plusinfo.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...