prirodne lepote i atraktivni primorski gradovi

The Times uvrstio Crnu Goru u 25 najlepših evropskih destinacija za odmor

BiznisRegionTurizam

7.9.2023 16:37 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

The Times uvrstio Crnu Goru u 25 najlepših evropskih destinacija za odmor The Times uvrstio Crnu Goru u 25 najlepših evropskih destinacija za odmor
Najčitaniji britanski dnevni list The Times sa milionskim auditorijumom, uvrstio je Crnu Goru u 25 najljepših destinacija za odmor u Evropi, saopšteno je iz... The Times uvrstio Crnu Goru u 25 najlepših evropskih destinacija za odmor

Najčitaniji britanski dnevni list The Times sa milionskim auditorijumom, uvrstio je Crnu Goru u 25 najljepših destinacija za odmor u Evropi, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Iz NTO su rekli da se u članku koji je objavljen u online i štampanom izdanju ovog lista, Crna Gora našla među najpopularnijim destinacijama kao što su Španija, Italija, Grčka i Portugal. Navodi se da je Crna Gora zemlja jedinstvena zbog prirodnih lepota, prenosi Mina.

“Ima Biogradsku goru – jednu od tri preostale prašume u Evropi, Skadarsko jezero – najveće jezero na Balkanu koje se proteže kroz Crnu Goru i Albaniju, kao i prelepi kanjon reke Tare”, piše u članku.

U članku se dodaje da su atraktivni i primorski gradovi, uključujući živahnu Budvu i Kotor koji je okružen planinskim vrhovima.

Osim toga, u članku naslovljenom „25 mesta u Evropi sa sjajnim plažama za beg od gradskih gužvi“, uz čuvena turistička odredišta kao što su Nica, Venecija, La Korunja, Lisabon, Larnaka, nalazi se i Tivat uz preporuku „Uronite u Bokokotorski zaliv”.

Imajući u vidu uticaj britanskog dnevnog lista The Times, očekuje se da će ovi članci rezultirati unapređenim imidžom Crne Gore na tržištu Velike Britanije i doprineti rastu interesovanja sa ovog važnog emitivnog tržišta.

  • Jj992

    7.9.2023 #1 Author

    Lepa, jos kad bi malo samo ulagali u gradove, radili na razvoju i cistoci, bila bi jos lepsa.

    Odgovori

  • DASHA

    8.9.2023 #2 Author

    Istina

    Odgovori

  • REA

    10.9.2023 #3 Author

    Jeste prelepa,sli ako nastave pored stare kamene kuce da nice hotel koji lici na sivonju u Uzicu,onda…treba da regulisu to

    Odgovori

  • DUCA

    10.9.2023 #4 Author

    Velika pohvala za Crnu Goru.

    Odgovori

  • CIGI

    17.9.2023 #5 Author

    Upaganje I samo ulaganje, samo bez betoniranja mora

    Odgovori

  • Grocka

    8.10.2023 #6 Author

    Jeste prelepo primorje, samo da ne naprave neki luks koji ne ide uz tubdivnocu i prirodu

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...