Dvostruko brži prelazak granice

Zajednička železnička stanica Srbije i Crne Gore otvorena u Bijelom Polju

Region

9.7.2024 08:55 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Zajednička železnička stanica Srbije i Crne Gore otvorena u Bijelom Polju Zajednička železnička stanica Srbije i Crne Gore otvorena u Bijelom Polju
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić je zajedno sa crnogorskim kolegom Filipom Radulovićem otvorio železničku stanicu u Bijelom Polju u kojoj će policijski... Zajednička železnička stanica Srbije i Crne Gore otvorena u Bijelom Polju

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić je zajedno sa crnogorskim kolegom Filipom Radulovićem otvorio železničku stanicu u Bijelom Polju u kojoj će policijski i carinski službenici dve zemlje sprovoditi zajednički postupak.

To znači dvostruko brži prelazak granice, poručio je Vesić u objavi na Instagramu.

Dodao je da je sa Radulovićem razgovarao o zajedničkim saobraćajnim projektima dve zemlje.

„Nadam se da ćemo ići u dalju realizaciju, jer ima mnogo stvari koje možemo da radimo, poput fitosanitarne inspekcije. Bolje da radimo zajednički stvari koje su dobri za ljude, da putuju boljom, modernom prugom ili putevima, da omogućimo da dve zemlje mogu da sarađuju“, naveo je Vesić u objavi.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.