bez emisije štetnih gasova

Ribbon lansira aplikaciju „multivalutni novčanik“ Indijcima

Firme u fokusuHi-techLifestyleSvetU fokusuVesti

18.12.2021 14:23 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Ribbon lansira aplikaciju „multivalutni novčanik“ Indijcima Ribbon lansira aplikaciju „multivalutni novčanik“ Indijcima
Fintek firma Ribbon ​​Plc. lansiraće aplikaciju za digitalne finansijske usluge kako bi ponudila hiper-personalizovane multivalutne novčanike stanovnicima Indije, ali i Indijcima koji žive van... Ribbon lansira aplikaciju „multivalutni novčanik“ Indijcima

Fintek firma Ribbon ​​Plc. lansiraće aplikaciju za digitalne finansijske usluge kako bi ponudila hiper-personalizovane multivalutne novčanike stanovnicima Indije, ali i Indijcima koji žive van matice (NRI) , navodi se u saopštenju kompanije.
Aplikacija bez ugljenika zadovoljiće rastuću potrebu za jednom platformom koja predstavlja skup više finansijskih usluga.

Prema navodima ove kompanije, usluge kao što su trgovanje akcijama, ulaganja u nekretnine, hipoteke, devizna i kripto trgovina, doznake i plaćanja moći će da se koriste na ovoj aplikaciji, piše Easterneye.com.

Takođe će u ponudi biti virtuelne i fizičke debitne kartice, analitika zasnovana na veštačkoj inteligenciji i alati kao što su budžet, ciljevi i „kasica prasica“.

„Pružićemo pristup bilo kojoj banci u Indiji po pristupačnim cenama, i jedinstvenim načinom plaćanja“, rekao je Ašeh Jani (Ashesh Jani), izvršni direktor i suosnivač Ribbon ​​Plc i dodao da su takođe pružaju podršku malim i srednjim preduzećima uz pomoć digitalnih poslovnih naloga koji se brzo i lako kreiraju i jednostavni su za rukovanje.

Predsedavajući i suosnivač Ribbon-a Sučit Punos (Suchit Punnose) rekao je da su principi planete, ljudi i profita u osnovi svega što će Ribbon ​​raditi.

„To imamo na umu dok razvijamo platformu za finansijske uslove koja ni na koji način neće štetiti životnoj sredini“, istakao je Punos.

On je dodao da je Ribbon-ova usluga „nalog pre letenja“ korisna za indijske studente i profesionalce kada su spremni da rade ili studiraju u inostranstvu.

U početku ova aplikacija biće dostupna tržištu od 1,8 miliona NRI-a u Velikoj Britaniji, kao i stanovnicima Indije i Gibraltara. Ribbon ​​planira da nabavi dalje licence i da se proširi globalno kako bi bolje opsluživao 33 miliona NRI-a koji žive širom sveta, navodi se u saopštenju ove kompanije.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...