početak rada ove jeseni

Ruski Ozon otvara kancelariju za e-trgovinu u Turskoj

Firme u fokusuSvetU fokusuVesti

31.8.2022 19:47 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Ruski Ozon otvara kancelariju za e-trgovinu u Turskoj Ruski Ozon otvara kancelariju za e-trgovinu u Turskoj
Vodeća ruska platforma za e-trgovinu Ozon objavila je da otvara kancelariju u Turskoj. Nova kancelarija u Istanbulu počeće sa radom ove jeseni kako bi... Ruski Ozon otvara kancelariju za e-trgovinu u Turskoj

Vodeća ruska platforma za e-trgovinu Ozon objavila je da otvara kancelariju u Turskoj. Nova kancelarija u Istanbulu počeće sa radom ove jeseni kako bi ruskim kupcima obezbedila širok spektar turske robe, saopštila je Ozonova pres služba.

„Kompanija vidi rastuću potražnju za robom turskih prodavaca i planira da ojača svoju poziciju na lokalnom tržištu“, dodaje se u saopštenju, prenosi Anadolu Agency.

Trenutno, najviši menadžment formira tim stručnjaka koji govore turski i poznaju specifičnosti lokalnog potrošačkog sektora, navodi se u saopštenju.

Hazal Maraš, koja ima preko 10 godina iskustva u maloprodaji i e-trgovini, biće na čelu nove kancelarije.

Ozon Global je deo kompanije Ozon, koja radi sa međunarodnim prodavcima i naručuje robu iz inostranstva. To je vodeća multikategorijska platforma za e-trgovinu i jedno od najvećih online tržišta u Rusiji čiji je promet u 2021. godine iznosio šest milijardi dolara.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...