brzom reakcijom nadležnih službi

Saobraćaj na beogradskom aerodromu normalizovan nakon udara groma u pistu

SrbijaVesti

27.9.2022 17:37 Autor: Redakcija Biznis.rs 9

Saobraćaj na beogradskom aerodromu normalizovan nakon udara groma u pistu Saobraćaj na beogradskom aerodromu normalizovan nakon udara groma u pistu
Saobraćaj na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ normalizovan je oko 17 časova, posle privremene obustave dolaznih i odlaznih letova usled oštećenja na poletno-sletnoj stazi izazvanog... Saobraćaj na beogradskom aerodromu normalizovan nakon udara groma u pistu

Saobraćaj na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ normalizovan je oko 17 časova, posle privremene obustave dolaznih i odlaznih letova usled oštećenja na poletno-sletnoj stazi izazvanog udarom groma.

Kako se navodi u saopštenju beogradskog aerodroma, oštećenja na pisti su sanirana „brzom reakcijom nadležnih službi“, preneo je N1.

Prilikom jake oluje koja je u utorak popodne zahvatila područje Surčina, poletno-sletnu stazu beogradskog aerodroma pogodio je grom.

Tom prilikom napravio je oštećenje, pa su poletanja i sletanja privremeno bila obustavljena, saopštio je Aerodrom Nikola Tesla, preneo je N1.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...