SKUPŠTINA SRBIJE O BUDŽETU ZA 2021. GODINU 8. DECEMBRA Na dnevnom redu i Završni račun budžeta za 2019.

SrbijaVesti

1.12.2020 17:42 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

SKUPŠTINA SRBIJE O BUDŽETU ZA 2021. GODINU 8. DECEMBRA Na dnevnom redu i Završni račun budžeta za 2019. SKUPŠTINA SRBIJE O BUDŽETU ZA 2021. GODINU 8. DECEMBRA Na dnevnom redu i Završni račun budžeta za 2019.
Sednica Skupštine Srbije na kojoj će se raspravljati o Predlogu budžeta za narednu godinu zakazana je za 8. decembar. Kako je najavljeno, poslanici će,... SKUPŠTINA SRBIJE O BUDŽETU ZA 2021. GODINU 8. DECEMBRA Na dnevnom redu i Završni račun budžeta za 2019.

Sednica Skupštine Srbije na kojoj će se raspravljati o Predlogu budžeta za narednu godinu zakazana je za 8. decembar.

Kako je najavljeno, poslanici će, pored predloga budžeta, raspravljati i o predlogu odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2021. godnu, Finansijskom planu fonda za socijalno osiguranje vojnih osiguranika i Finansijskom planu Nacionalne službe za zapošljavanje, saopšteno je iz parlamenta.

Na dnevnom redu su i predlozi zakona o završnom računu budžeta Srbije za 2019. godinu, o izmenama Zakona o budžetskom sistemu, izmenama Zakona o javnom dugu i predlog zakona o davanju garancija u korist javnog preduzeća „Skijališta Srbije“ po osnovu Ugovora o dugoročno investicionom kreditu za izgradnju gondole Brzeće – Mali Karaman.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...