SOFIJA VERGARA NAJPLAĆENIJA GLUMICA NA SVETU, objavio Forbes

LifestyleSvetVestiZanimljivosti

3.10.2020 11:33 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

SOFIJA VERGARA NAJPLAĆENIJA GLUMICA NA SVETU, objavio Forbes SOFIJA VERGARA NAJPLAĆENIJA GLUMICA NA SVETU, objavio Forbes
Zvezda „Moderne porodice“ Sofia Vergara na vrhu je Forbsove liste najplaćenijih glumica na svetu, predvodeći televizijske glumice u godini kad su bioskopi u krizi,... SOFIJA VERGARA NAJPLAĆENIJA GLUMICA NA SVETU, objavio Forbes

Zvezda „Moderne porodice“ Sofia Vergara na vrhu je Forbsove liste najplaćenijih glumica na svetu, predvodeći televizijske glumice u godini kad su bioskopi u krizi, objavio je Forbes.

Vergara – koja je trenutno članica žirija u emisiji „America’s Got Talent“ – zaradila je neverovatnih 43 miliona dolara u poslednjih 12 meseci u plati i angažmanima. Pomerila se sa drugog mesta prošle godine.

Kolumbijka (48) zarađivala je 500 hiljada dolara po epizodi u poslednjoj sezoni Emijem nagrađene „Moderne porodice“ koja je prestala sa snimanjem početkom ove godine.

Forbes je procenio da će zaraditi „bar 10 miliona dolara po sezoni“ za „AGT“, jednu od najpopularnijih takmičarskih emisija u SAD.

Pandemija korona virusa paralizovala je Hollywood, prisilivši zaustavljanje produkcija i zatvaranje bioskopa, pa je snimanje mnogih visokobudžetnih filmova odloženo.

Oskarovka Anđelina Džoli (Angelina Jolie) na drugom je mestu Forbesove liste sa 35 miliona dolara.

Glumice koje najviše zarađuju na televiziji ili streaming servisima nalaze se na vrhu liste.

Zvezda serije „Wonder Woman“ Gal Gadot nalazi se na trećem mestu s 31 milion dolara, ali je deo novca zaradila u Netflixovom filmu „Red Notice“.

Na osmom mestu s 19 miliona dolara nalazi se glavna glumica „Uvoda u anatomiju“ Elen Pompeo (Ellen Pompeo), a zvezda „Služavkine priče“ Elizabet Mos (Elisabeth Moss) na devetom je mestu s 16 miliona dolara.

Još jedna dobitnica Oskara, Viola Dejvis (Viola Davis), prvi put se pojavila na top 10 listi.

Ukupno je 10 najplaćenijih glumica u svetu 2020. godine zaradilo 254 miliona dolara u 12 meseci.

Tagovi
LIFESTYLE
  • Goca Bg

    3.10.2020 #1 Author

    Bas me zanima koliko placaju nase glumce kod nas…

    Odgovori

  • Goca Bg

    3.10.2020 #2 Author

    Koliko placaju nase glumce kod nas…

    Odgovori

  • MDX

    5.10.2020 #3 Author

    Anđelina Jolie druga, ona je i dalje neverovatna

    Odgovori

  • Irina

    20.10.2020 #4 Author

    Meni je ona ok glumica

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...