SOLIDARNOST NA DELU CompanyWall besplatnim uslugama pomaže obnavljanje privrednih aktivnosti u regionu

BiznisBolji posaoFirme u fokusuMoja firmaPoslovanjePreduzetnikRegionU fokusuVesti

7.12.2020 10:31 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

SOLIDARNOST NA DELU CompanyWall besplatnim uslugama pomaže obnavljanje privrednih aktivnosti u regionu SOLIDARNOST NA DELU CompanyWall besplatnim uslugama pomaže obnavljanje privrednih aktivnosti u regionu
Društvena odgovornost uvek je važna, a u ekstremnim situacijama, kao što je današnja, njena važnost još je veća, ocenjuju u regionalnoj bonitetnoj kompaniji CompanyWall,... SOLIDARNOST NA DELU CompanyWall besplatnim uslugama pomaže obnavljanje privrednih aktivnosti u regionu

Društvena odgovornost uvek je važna, a u ekstremnim situacijama, kao što je današnja, njena važnost još je veća, ocenjuju u regionalnoj bonitetnoj kompaniji CompanyWall, koja je odlučila da omogući pristup svojim uslugama i na taj način doprinese oporavku privrednih aktivnosti od štete izazvane pandemijom Covid-19.

Posle višemesečnog perioda u kojem je poštovanje društvene distance predstavljalo vrhunsku odgovornost, u velikom delu sveta, uključujući region Zapadnog Balkana, započinje podjednako važna faza ekonomskog oporavka. Ekonomske štete zbog globalnog zastoja u privredi još su nesagledive, a prognoze nezahvalne. Solidarnost je potrebnija nego obično.

CompanyWall, regionalna bonitetna kompanija sa sedištem u Londonu svoju društvenu odgovornost ispunjava pomažući oporavak privrednih aktivnosti u vidu pružanja besplatnih usluga svojim klijentima. Koristeći istu specifičnu metodologiju finansijske analize, potvrđena registracijom na EUIPO, kojom se služe elitne bonitetske kuće u svetu, kao što su Standard & Poor’s (S&P), Fitch Group i Moody’s, (Big Three) CompanyWall ovlašćena je za izradu bonitetnih izveštaja, bonitetnih ocena, sertifikacije kompanija.

Foto: CompanyWall

„Podaci o bonitetu i bonitetne ocene su neophodan ekonomski instrument koji se koristi u savremenom poslovnom svetu kao verodostojna rejting pozicija poslovanja kompanije. Tako se ubrzavaju i pojednostavljuju donošenje poslovnih odluka pri izboru poslovnog partnera, analiza konkurencije i procena rizika. Ti podaci predstavljaju podršku u postupku finansijske analize svakog privrednog subjekta“, rekla je direktorka kompanije „CompanyWall“ Maja Kljun.

Zbog ekstremno visokog poslovnog rizika, koji je poprimio globalni karakter, njegovo smanjenje pomoću preciznog planiranja postalo je imperativ, a ne samo izazov. Dok su ekonomske štete još nesagledive, biznismeni, privrednici, preduzetnici i državne službe pokušavaju da smanje poslovni rizik na najmanju moguću meru. Prostora za pogrešnu poslovnu procenu gotovo da više nema. Zbog toga se moderno poslovanje ne može zamisliti bez usluga kakve besplatno pruža CompanyWall.   

„U pitanju je platforma koja kompanijama u regionu pruža mehanički preciznu sliku o poslovnom okruženju. Naš tim stručnjaka temeljno prikuplja, analizira i obrađuje podatke, pa je jako jednostavna za upotrebu, a sve finansijske analize neophodne za povezivanje sa novim klijentima su na dohvat ruke. Tu privredni subjekti mogu da proverom njihovih potreba i likvidnosti poboljšaju efikasnost rada analizom finansijskih podataka. Još od 2013. godine svakodnevno obogaćujemo ovu bazu sarađujući sa klijentima na više različitih tržišta u Evropi. Pozivam sve biznismene da unaprede donošenje svojih poslovnih odluka uz „CompanyWall Business“ , izjavio je Klemen Kljun, izvršni direktor bonitetne kompanije.

Foto: CompanyWall

Pristup ovakvim podacima je usluga koja se rutinski naplaćuje, a sada je omogućena svima potpuno besplatno i bez ikakvih obaveza. Posebno u kriznim momentima, poput ovog u periodu pandemije, privredi je neophodna pomoć. Mnogi koji do sada nisu koristili pouzdane finansijske informacije u procesu donošenja poslovnih odluka sada su došli u situaciju da će im od njih zavisiti opstanak. To će svakako uticati na promenu ukupnog poslovnog ambijenta, u kojem će dobra komunikacija i razmena proverenih informacija imati ključni značaj. Efikasno umrežavanje, čiji je CompanyWall jedan od pionira na ovim prostorima, nikada nije bilo važnije i pristupačnije.

„Misija kompanije CompanyWall je da primenom savremenih metoda pomogne klijentima da povećaju intelektualni kapital, rezultate, profitabilnost, likvidnost i produktivnost poslovanja“, navela je direktor kompanije Maja Kljun i dodala „da je CompanyWall pionir umrežavanja i uspostavljanja poslovnih veza između domaćih, ali i stranih kompanija“.

Bonitetna kuća CompanyWall na srpskom tržištu zauzima najviše pozicije od svog osnivanja 2013. godine, a već 2019. godine postala je nosilac zavidne titule Bonitetne kuće sa najvećim brojem zadovoljnih klijenata. Kao jedan od lidera u svojoj branši, CompanyWall sa uspehom posluje na tržištima Srbije, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

„Razumemo situaciju u kojoj se nalazi domaća ekonomija i ovim želimo da doprinesemo što bržem oporavku privrede, uspostavljanju normalnog funkcionisanja i omogućimo poslovnim subjektima da uz pomoć ovog servisa donošenje ispravnih poslovnih odluka“, poručuje „CompanyWall„. Solidarnost je svakako vrhunska društvena vredost, a upravo nju demonstrira CompanyWall.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...