SRBIJA NA LISTI PREPORUČENIH DESTINACIJA ZA GRAĐANE DUBAIJA Očekuje se i obnavljanje aviosaobraćaja između dve zemlje 4. jula

BiznisSrbijaTurizamVesti

23.6.2020 13:42 Autor: Ljiljana Begović 2

SRBIJA NA LISTI PREPORUČENIH DESTINACIJA ZA GRAĐANE DUBAIJA Očekuje se i obnavljanje aviosaobraćaja između dve zemlje 4. jula SRBIJA NA LISTI PREPORUČENIH DESTINACIJA ZA GRAĐANE DUBAIJA Očekuje se i obnavljanje aviosaobraćaja između dve zemlje 4. jula
Jedno od vodećih turističkih informativnih glasila u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, portal WhatsOn.ae, uvrstio je Srbiju na listu preporučenih destinacija za letnja putovanja državljana i... SRBIJA NA LISTI PREPORUČENIH DESTINACIJA ZA GRAĐANE DUBAIJA Očekuje se i obnavljanje aviosaobraćaja između dve zemlje 4. jula

Jedno od vodećih turističkih informativnih glasila u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, portal WhatsOn.ae, uvrstio je Srbiju na listu preporučenih destinacija za letnja putovanja državljana i rezidenata Dubaija što će, kako se očekuje se, doprineti povećanju broja turista iz te zemlje.

WhatsOn koji je u 2020. godini zabeležio više od tri miliona individualnih poseta, navodi da se u Srbiju može bezbedno putovati i da se turistički objekti, restorani i šoping centri ponovo otvaraju širom zemlje, navodi se u saopštenju Privredne komore Srbije.

Dodatno, WhatsOn najavljuje obnavljanje putničkog aviosaobraćaja između Dubaija i Srbije od 4. jula.

Centar za ekonomske odnose Privredne komore Srbije, Predstavništvo u Dubaiju kao i Udruženje za turizam PKS u saradnji sa hotelijerima i agencijama, narednih nekoliko meseci intenzivno će promovisati Srbiju kao željenu destinaciju za odmor.

Foto: Pixabay.com

„Uvrštavanje Srbije na listu preporučenih destinacija od strane prestižnog magazina kao što je „WhatsOn“ pokazuje da naš rad na jačanju vidljivosti i prepoznatljivosti Srbije daje rezultate. Srbija treba da pokaže čitavom svetu lepotu svoje istorije i prirode“, kaže Marko Selaković, rukovodilac Kancelarije Privredne komore Srbije u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

On je pozvao sve građane Srbije koji žive i rade u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, kao i druge rezidente UAE koji mogu da putuju u Srbiju u bezviznom režimu, da godišnji odmor provedu u Srbiji i na taj način doprinesu oporavku domaće turističke privrede.

Pored Srbije, na listi destinacija WhatsOn, preporučenih za putovanje državljana i rezidenata Dubaija, nalaze se i Kipar, Grčka, Sejšeli, Maldivi, Island, Egipat, Malta, Liban, Šri Lanka, Tanzanija, Turska i Tunis.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...