ponedeljkom i petkom

Air Serbia od 10. novembra uspostavlja direktne letove Beograd – Porto

Firme u fokusuSrbijaU fokusu

28.9.2023 13:16 Autor: Redakcija Biznis.rs 9

Air Serbia od 10. novembra uspostavlja direktne letove Beograd – Porto Air Serbia od 10. novembra uspostavlja direktne letove Beograd – Porto
Nacionalna avio-kompanija Air Serbia, saopštila je u četvrtak da će od 10. novembra uspostaviti direktne letove između Beograda i Porta, drugog najvećeg grada u... Air Serbia od 10. novembra uspostavlja direktne letove Beograd – Porto

Nacionalna avio-kompanija Air Serbia, saopštila je u četvrtak da će od 10. novembra uspostaviti direktne letove između Beograda i Porta, drugog najvećeg grada u Portugalu.

Kako je navedeno, letovi će se obavljati ponedeljkom i petkom.

Direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia Boško Rupić kazao je da je ponuda destinacija do kojih leti ta avio-kompanija ove godine povećana za 20 gradova, među kojima je i Lisabon.

Ukazano je da će, pokretanjem letova na ovoj ruti, Air Serbia preko Beograda omogućiti dobre konekcije između Porta i drugih gradova u svojoj mreži, kao što su Atina, Budimpešta, Kopenhagen, Ankara, Istanbul, Larnaka, Ljubljana, Oslo, Bukurešt, Prag, Solun, Skoplje, Sofija, Podgorica, Beč, Zagreb.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...