letovi na više od 70 destinacija u sad

Air Serbia proširuje saradnju sa avio-kompanijom American Airlines

BiznisSrbija

26.1.2023 12:01 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

Air Serbia proširuje saradnju sa avio-kompanijom American Airlines Air Serbia proširuje saradnju sa avio-kompanijom American Airlines
Nacionalna avio-kompanija Air Serbia, objavila je u četvrtak da je proširila međukompanijsku (interline) saradnju sa American Airlines, jednom od najvećih avio-kompanija na svetu, i... Air Serbia proširuje saradnju sa avio-kompanijom American Airlines

Nacionalna avio-kompanija Air Serbia, objavila je u četvrtak da je proširila međukompanijsku (interline) saradnju sa American Airlines, jednom od najvećih avio-kompanija na svetu, i na taj način putnicima omogućila dobre veze između Beograda i više od 70 dodatnih destinacija širom Sjedinjenih Američkih Država.

Kombinujući letove srpske nacionalne avio-kompanije između Beograda i Čikaga, koji počinju 17. maja ove godine, sa letovima American Airlines između Čikaga i drugih tačaka, putnici imaju priliku da jednostavno stignu do velikog broja gradova širom SAD, navedeno je u saopštenju, prenosi Beta.

Menadžerka međukompanijskih poslova i alijansi u Air Serbia Ivana Miklja Mučalov, rekla je da je proširenju saradnje između dve kompanije doprinelo pokretanje direktnih letova između Beograda i Čikaga.

„Otvaranjem te linije i uz pouzdanog partnera kakav je American Airlines, naši putnici će lakše i brže stizati do svih delova SAD“, rekla je Miklja Mučalov.

Kako je precizirano, proširenjem međulinijske saradnje i uvođenjem Čikaga u mrežu srpskog nacionalnog avio-prevoznika, iz Beograda će se brže stizati u Feniks, Las Vegas, San Dijego, Sijetl, San Francisko, Solt Lejk Siti, Los Anđeles, Santa Anu, Majami, San Antonio, Denver, Orlando, Džeksonvil, Boston, Portland, Tampu, Hjuston, Nju Orleans, Ostin, Dalas, Oklahoma Siti, Filadelfiju, Mineapolis, Kanzas Siti, Pitsburg, Atlantu, Nešvil, Vašington, Memfis, Omahu, Springfild i mnoge druge gradove.

Ove dve avio-kompanije od ranije imaju odličnu međulinijsku saradnju zahvaljujući kojoj, preko Njujorka, spajaju Bdeograd sa značajnim brojem destinacija u Americi.

  • Dunja5

    26.1.2023 #1 Author

    Super.

    Odgovori

  • BOJANA

    27.1.2023 #2 Author

    Svaka čast, super.

    Odgovori

  • GOCA BG

    27.1.2023 #3 Author

    Treba prosirivati saradnju i da nadi avioni slecu u sto vise gradova u Americi…

    Odgovori

  • LEKI

    28.1.2023 #4 Author

    To su sjajne vesti i nesto sto je vazno svakako

    Odgovori

  • VILENJAK

    29.1.2023 #5 Author

    Beograd-Čikago je odavno trebalo da se reši.

    Odgovori

  • NINICA

    26.2.2023 #6 Author

    Zaista su sjajne vesti!

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...