Usled radova na na aerodromu u Turskoj

Air Serbia upozorava putnike na moguće kašnjenje letova za Antaliju

Srbija

1.7.2024 08:27 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Air Serbia upozorava putnike na moguće kašnjenje letova za Antaliju Air Serbia upozorava putnike na moguće kašnjenje letova za Antaliju
Air Serbia je saopštila da su zbog „opsežnih infrastrukturnih radova“ na aerodromu u Antaliji ograničeni kapaciteti za sletanje aviona, kao i da je izuzetno... Air Serbia upozorava putnike na moguće kašnjenje letova za Antaliju

Air Serbia je saopštila da su zbog „opsežnih infrastrukturnih radova“ na aerodromu u Antaliji ograničeni kapaciteti za sletanje aviona, kao i da je izuzetno usporeno zemaljsko opsluživanje. Kompanija dodaje da će zbog toga u narednom periodu dolaziti do određenih odstupanja od planiranog reda letenja svih avio-kompanija koje lete do Antalije, uključujući i kompaniju Air Serbia.

„Samo tokom današnjeg dana (nedelja, 30. jun 2024. godine), veliki broj kompanija zabeležio je kašnjenja od dva do četiri časa“, navodi se u saopštenju Air Serbia, prenosi N1.

Dodaje se da je Air Serbia od nadležnih službi aerodroma u Antaliji dobila informacije da bi ovakvo stanje trebalo da potraje do kraja letnje sezone.

„Air Serbia na dnevnom nivou prilagođava vremena polaska raspoloživim kapacitetima aerodroma u Antaliji i u neprekidnoj je komunikaciji sa partnerskim turističkim agencijama koji su zakupci kapaciteta na čarter-letovima srpske nacionalne avio-kompanije, da bi se prevoz putnika odvijao na najefikasniji mogući način“, saopštili su iz avio-kompanije.

  • milan

    1.7.2024 #1 Author

    Nije tacno!Jedini avion koji nije doleteo u Antaliju i kasnije poleteo u Beograd je let Air Srbije.Cekali smo let sa 7 sati kasnjenja i to bez ikakvog obavestenja koje je usledilo posle 4 sata.Tada smo na razglasu saznali da je let pomeren ali ne se zasto i do kada.JUCERASNJE PUTOVANJE IZ ALANJE DO bEOGRADA JE TRAJALO 19 SATI.Sramno i neistinito!

    Odgovori

  • Inquiete

    1.7.2024 #2 Author

    A kad je kod njih nesto bilo na vreme… :))

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.