pomoć države za košarkaški kamp i ekološki informacioni sistem

Čačak dobio pet i po miliona dinara od Ministarstva za lokalnu samoupravu za dva projekta

BiznisSrbija

16.3.2024 13:46 Autor: Redakcija Biznis.rs 8

Čačak dobio pet i po miliona dinara od Ministarstva za lokalnu samoupravu za dva projekta Čačak dobio pet i po miliona dinara od Ministarstva za lokalnu samoupravu za dva projekta
Čačak je dobio pet i po miliona dinara od Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave za dva projekta – održavanje Košarkaškog kampa „Malina“ i... Čačak dobio pet i po miliona dinara od Ministarstva za lokalnu samoupravu za dva projekta

Čačak je dobio pet i po miliona dinara od Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave za dva projekta – održavanje Košarkaškog kampa „Malina“ i za ekološki informacioni sistem „Eko Čačak“, saopštila je u subotu Gradska uprava.

Košarkaški kamp „Malina“, koji vodi košarkaš iz tog grada Marko Marinović Malina, organizuje se u Čačku poslednje četiri godine, a za ovogodišnje održavanje kampa Ministarstvo je dodelilo četiri i po miliona dinara, prenosi Beta.

Prema podacima Gradske uprave Košarkaški kamp „Malina“ okuplja godišnje oko 200 učesnika iz Srbije i regiona.

Ekološki informacioni sistem „Eko Čačak“, ministarstvo će finansirati sa milion dinara, a Čačak će iz gradskog budžeta izdvojiti još 200.000 dinara.

Ekološki informacioni sistem biće formiran kako bi građanima olakšao informisanje o meteorološkom uslovima, vanrednim situacijama, komunalnim uslugama i intervencijama, navela je Gradska uprava.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...