Poslovna konferencija ReBonjour Niš

Članice Francusko-srpske privredne komore pomažu kompanijama iz Nišavskog, Pirotskog i Topličkog okruga

PoslovanjePreduzetnikSrbija

19.9.2023 16:56 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Članice Francusko-srpske privredne komore pomažu kompanijama iz Nišavskog, Pirotskog i Topličkog okruga Članice Francusko-srpske privredne komore pomažu kompanijama iz Nišavskog, Pirotskog i Topličkog okruga
U organizaciji Francusko-srpske privredne komore iz Beograda (FSPK), a u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom iz Nišavskog, Pirotskog i Topličkog okruga (PKS RPK Niš),... Članice Francusko-srpske privredne komore pomažu kompanijama iz Nišavskog, Pirotskog i Topličkog okruga

U organizaciji Francusko-srpske privredne komore iz Beograda (FSPK), a u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom iz Nišavskog, Pirotskog i Topličkog okruga (PKS RPK Niš), danas je održana poslovna konferencija pod nazivom ReBonjour Niš, u kojoj su svoju ekpertizu predstavile kompanije članice FSPK, a koja je namenjena kompanijama koje posluju u Nišu i okolini.

Kompanije FSPK su predstavile aktuelne teme iz poslovnog sveta (poput upravljanja rizicima, GDPR-a, izazova u računovodstvu, primene ESG standarda) i podelile svoja iskustva kako da se unapredi poslovanje. Ovo je prva u nizu konferencija koje za cilj imaju promociju regionalnog umrežavanja kompanija članica FSPK sa kompanijama van Beograda i produbljivanja ekonomske saradnje sa gradovima u Srbiji.

Direktor PKS RPK Niš izjavio je da, pored kompanije Michelin iz Pirota, francuskih preduzeća nema mnogo u ovom delu Srbije, ali da je Francuska prijateljska zemlja i da su sve francuske kompanije uvek dobrodošle. Današnja konferencija ide u prilog evropskom putu Srbije jer teme o kojima danas govorimo izuzetno su korisne svim našim kompanijama koje već rade ili planiraju da sarađuju sa kompanijama u EU.

Na konferenciji u prostorijama PKS RPK Niš svoja znanja i iskustva sa predstavnicima preko 20 prisutnih kompanija izložile su članice FSPK: Mazars, Coface, advokatska kancelarija Jankovic & Partners, OTP banka, PwC i advokatska kancelarija Stankovic & Partners.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...