nove cene goriva na benzinskim pumpama u srbiji

Evrodizel jeftiniji za tri, benzin za dva dinara

Srbija

3.2.2023 11:42 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Evrodizel jeftiniji za tri, benzin za dva dinara Evrodizel jeftiniji za tri, benzin za dva dinara
Litar evrodizela u Srbiji će od petka, u 15 časova do sledećeg petka u isto vreme, na pumpama koštati maksimalno 197 dinara, a benzin... Evrodizel jeftiniji za tri, benzin za dva dinara

Litar evrodizela u Srbiji će od petka, u 15 časova do sledećeg petka u isto vreme, na pumpama koštati maksimalno 197 dinara, a benzin evropremijum BMB 95 najviše 168 dinara.

Prošle nedelje cena goriva bila je 200 dinara za litar evrodizela, dok je litar benzina evropremijum BMB 95 koštao najviše 170 dinara, prenosi Beta.

Vlada Srbije produžila je Uredbu o ograničavanju visine cena naftnih derivata do 28 februara. Odluka o privremenoj zabrani evrodizela EN 590, važiće takođe do tog datuma, kao i odluka o privremenoj zabrani izvoza i iznošenja prirodnog gasa.

Do kraja meseca na snazi ostaje i Odluka o privremenom smanjenju iznosa akciza na pojedine derivate nafte za deset odsto.

Cena evrodizela za poljoprivrednike ostala je ista 179 dinara za litar.

 • MARKO7

  3.2.2023 #1 Author

  Kad bih bilo jeftinije za 10 e to bi bilo odlično

  Odgovori

 • GOCA BG

  5.2.2023 #2 Author

  Kad bude stvarno pojeftinio da se oseti onda mozemo da komentarisemo…

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...