Prvi značajan jubilej popularnog brenda

Fitpass obeležio 10 godina poslovanja

LifestyleSrbijaZanimljivosti

15.6.2024 09:36 Autor: Redakcija Biznis.rs 8

Fitpass obeležio 10 godina poslovanja Fitpass obeležio 10 godina poslovanja
Brend Fitpass proslavio je svoj prvi značajan jubilej – 10 godina uspešnog poslovanja, u prelepom ambijentu na Belom dvoru, gde su se okupili brojni... Fitpass obeležio 10 godina poslovanja

Brend Fitpass proslavio je svoj prvi značajan jubilej – 10 godina uspešnog poslovanja, u prelepom ambijentu na Belom dvoru, gde su se okupili brojni partneri i prijatelji kako bi zajedno obeležili ovu važnu prekretnicu.

Kako su istakli iz Fitpassa, tokom protekle decenije postali su sinonim za zdrav način života, pružajući svojim korisnicima neograničen pristup različitim sportskim i rekreativnim aktivnostima širom Srbije.

Na proslavi je istaknuto da je upravo zahvaljujući lojalnosti i podršci svojih korisnika i vrednom radu celog tima Fitpass uspeo da se razvije u jedan od vodećih brendova u oblasti sporta i rekreacije.

„Fitpass je danas prisutan u više od 40 gradova, nudi više od 70 različitih sportskih disciplina, a naša mreža uključuje preko 500 objekata u Srbiji”, rekla je Marija Pasuljević, direktorka Fitpass Srbija.

Osim osvrta na postignute uspehe, ona je najavila i mnoge uzbudljive aktivnosti u narednom periodu. U planu je održavanje Fitpass Games u oktobru ove godine, kao i otvaranje Fitpass brenda u Crnoj Gori.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.