program posvećen najnovijim trendovima i praksama u oblasti ljudskih resursa

Infostud organizuje šestu „HR Experience“ konferenciju u Sava Centru

BiznisSrbija

20.5.2024 12:11 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Infostud organizuje šestu „HR Experience“ konferenciju u Sava Centru Infostud organizuje šestu „HR Experience“ konferenciju u Sava Centru
U četvrtak, 30. maja 2024. godine, u Sava Centru biće održana šesta po redu „HR Experience“ konferencija, koju organizuje Infostud. Ovaj događaj, prepoznatljivo mesto... Infostud organizuje šestu „HR Experience“ konferenciju u Sava Centru

U četvrtak, 30. maja 2024. godine, u Sava Centru biće održana šesta po redu „HR Experience“ konferencija, koju organizuje Infostud. Ovaj događaj, prepoznatljivo mesto okupljanja HR profesionalaca, ponudiće bogat program posvećen najnovijim trendovima i praksama u oblasti ljudskih resursa.

Konferenciju će svečano otvoriti Sonja Ćetković, direktorka Infostuda, a među istaknutim govornicima naći će se Beti Pelemiš, Ana Stevanović, Mia Liljeberg, Rajner Petek i Siril Kortleven.

Kroz predavanja i interaktivne sesije, učesnici će imati priliku da saznaju više o upravljanju transformacijom, osnaživanju lidera, prilagođavanju veštačkoj inteligenciji i važnosti kreativnosti u poslovnom okruženju.

Jedan od ključnih delova programa biće takmičarski segment „Uspešne HR priče“, gde će se predstaviti najbolje prakse iz oblasti ljudskih resursa. Od ukupno 42 pristigle prijave, stručni žiri je izabrao pet najboljih koje će biti prezentovane na konferenciji, dok će publika imati priliku da glasa za najistaknutiju praksu.

Foto: Infostud

Takođe, kao i prethodnih godina, biće dodeljena i nagrada za najbolju Employer branding praksu, koju će izabrati poseban žiri.

Strateški partner ovogodišnje konferencije je Banca Intesa, koja već godinama unazad dobija priznanja za „Najbolju banku u Srbiji“ od internacionalnih magazina kao što su The Banker i Global Finance.

  • Dux011

    20.5.2024 #1 Author

    Lepo.

    Odgovori

  • SUNCE

    21.5.2024 #2 Author

    Ovaj tip skupova je koristan jer omogucuje da se razmene iskustva i prosire vidici

    Odgovori

  • Zanimljivo

    22.5.2024 #3 Author

    Ovaj tip dogadjaja organizuje od strane ljudi koji pojma nemaju u vezi rukovodjenja ljudskih resursa, odgovarajuce i predstavlja samo ohrabrivanje losih praksi.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.