Postupke u poslednjoj sedmici objavilo više od 150 pravnih lica

Javna nabavka za upravljanje izgradnjom Nacionalnog fudbalskog stadiona vredna 1,4 milijarde dinara

Srbija

17.2.2023 10:19 Autor: Julijana Vincan 1

Javna nabavka za upravljanje izgradnjom Nacionalnog fudbalskog stadiona vredna 1,4 milijarde dinara Javna nabavka za upravljanje izgradnjom Nacionalnog fudbalskog stadiona vredna 1,4 milijarde dinara
Na Portalu javnih nabavki od 11. do 17. februara planirane javne nabavke objavilo je više od 150 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih... Javna nabavka za upravljanje izgradnjom Nacionalnog fudbalskog stadiona vredna 1,4 milijarde dinara

Na Portalu javnih nabavki od 11. do 17. februara planirane javne nabavke objavilo je više od 150 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica.

Narodna skupština Republike Srbije raspisala je 11. februara 34 javne nabavke, ali nije naznačena procenjena vrednost ni za jednu od stavki.

Kulturni centar Beograda je istog dana otvorio tri postupka, od kojih najvišu procenjenu vrednost ima javna nabavka za tekuće održavanje – adaptaciju dela objekta bioskopa, od 10 miliona dinara.

Uprava gradske opštine Sopot planira nekoliko javnih nabavki, a od objavljenih 11. februara, najvišu procenjenu vrednost ima asfaltiranje nekategorisanih puteva i drugih javnih površina – 200 miliona dinara.

Visoki savet sudstva raspisao je na isti datum četiri javne nabavke, od kojih je planirano da se najviše novca izdvoji za kolektivno osigiranje imovine i zaposlenih u sudovima – 40 miliona dinara.

Ministarstvo finansija je, takođe 11. februara, otvorilo devet postupaka. Najvišu procenjenu vrednost imaju usluge upravljanja projektom, vršenje stručnog nadzora i vršenje posla Rukovodioca izgradnje (Inženjer po Međunarodnoj federaciji inženjera konstultanata – FIDIC) na izgradnji Nacionalnog fudbalskog stadiona – 1,4 milijarde dinara.

Republički seizmološki zavod raspisao je istog dana tri javne nabavke, od kojih je najviše procenjena usluga obezbeđenja na 10,4 miliona dinara.

Srbija Voz a.d. je 14. februara otvorilo 142 postupka. Najvrednija je javna nabavka eurodizela za vuču vozova od 1,2 milijarde dinara.

Gradska uprava sekretarijat za saobraćaj Grada Beograda je, takođe u utorak 14. februara, raspisala 37 javnih nabavki, od kojih najveću procenjenu vrednost ima modernizacija rada svetlosne saobraćajne signalizacije na uličnoj mreži grada Beograda kroz objedinjavanje postojećih adaptibilnih sistema upravljanja saobraćajem, od milijardu dinara.

Ministarstvo pravde objavilo je 15. februara 60 javnih nabavki, od kojih najviše novca planira da izdvoji za izvođenje radova na rekonstrukciji i dogradnji zgrade Trećeg osnovnog suda u Beogradu – 856 miliona dinara.

Grad Čačak raspisao je 16. februara 70 javnih nabavki. Najvišu procenjenu vrednost ima nabavka električne energije koja će se isporučivati za potrebe javne rasvete na teritoriji grada Čačka, više od 116,6 miliona dinara.

Naravno, ovo su samo neka od pravnih lica koja su raspisala javne nabavke u datom periodu. Takođe, važno je napomenuti da na Portalu javnih nabavki nisu za sve postupke objavljene i procenjene vrednosti.

  • ZVE84

    19.2.2023 #1 Author

    Mislim da imamo pametnija posla od izgradnje nacionalnog stadiona.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...