gradske optšine takođe bile veoma aktivne

Javne nabavke: Direkcija za robne rezerve i EPS raspisali najvrednije konkurse u prošloj nedelji

Srbija

9.6.2023 14:33 Autor: Julijana Vincan 0

Javne nabavke: Direkcija za robne rezerve i EPS raspisali najvrednije konkurse u prošloj nedelji Javne nabavke: Direkcija za robne rezerve i EPS raspisali najvrednije konkurse u prošloj nedelji
Na Portalu javnih nabavki od 3. do 9. juna javne nabavke objavilo je više državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica, od kojih... Javne nabavke: Direkcija za robne rezerve i EPS raspisali najvrednije konkurse u prošloj nedelji

Na Portalu javnih nabavki od 3. do 9. juna javne nabavke objavilo je više državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica, od kojih izdvajamo nekoliko sa najvišim procenjenim vrednostima samih postupaka.

Republička direkcija za robne rezerve raspisala je javnu nabavku za skladištenje, čuvanje i obnavljanje merkantilne pšenice i merkantilnog kukuruza. Procenjena vrednost je 675,15 miliona dinara, a rok za podnošenje prijava je 3. jul.

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje planira da izdvoji 498 miliona dinara za izvođenje radova na rekonstrukciji i adaptaciji objekata Filijale Zrenjanin. Rok za prijavljivanje za ovu javnu nabavku je 10. jul.

Akcionarsko društvo Elektroprivreda Srbije za usluge u proizvodnim procesima planira da izdvoji 13,89 milijardi dinara. Rok za podnošenje prijava je 22. jun. Sledeća najvrednije procenjena javna nabavka EPS-a u navedenom periodu je za radove na drenažnim sistemima i crpnim stanicama za zaštitu priobalja. Procenjena vrednost tog projekta je 1.047,5 miliona dinara, a rok za prijavljivanje je 23. jun.

Opština Kanjiža pokrenula je postupak za izgradnja fekalne kanalizacije u naselju Vasiljevo u Horgošu. Procenjena vrednost ove javne nabavke je 214,8 miliona dinara, dok su prijave otvorene do 27. juna.

Uprava GO Lazarevac raspisala je javnu nabavku za kapitalno održavanje Osnovne škole „Knez Lazar“, procenjena vrednost projekta je 62,7 miliona dinara, dok je rok za prijavljivanje 28. jun.

Opština Bačka Topola pokrenula je javnu nabavku za izbor privatnog partnera i dodelu ugovora o javno – privatnom partnerstvu za zamenu, razionalizaciju, i održavanje dela sistema javnog osvetljenja primenom mera uštede energije na teritoriji opštine Bačka Topola. Prijave su otvorene do 1. avgusta, a procenjena vrednost javne nabavke je 583,67 miliona dinara.

Dom kulture opštine Bačka Topola je za izvođenje radova na rekonstrukciji zgrade bivšeg hotela u Bačkoj Topoli pokrenuo javnu nabavku procenjene vrednosti 414,13 miliona dinara. Rok za podnošenje prijava je 3. jul.

Ljudi promatraju plan projekta
Foto: Pixabay.com

Ministarstvo turizma i omladine raspisalo je javnu nabavku za izgradnju marine Veliko Gradište procenjene vrednosti 238,5 miliona dinara. Rok za prijave je do 3. jula.

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda JP Beograd (Vračar) pokrenula je javnu nabavku za izvođenje radova na izgradnji sekundarne mreže fekalne kanalizacije u naselju Miljakovac – Jelezovački sliv. Prijave su otvorene do 7. jula, a procenjena vrednost projekta iznosi 162 miliona dinara.

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije za prvu fazu izvođenja radova spoljne hidrantske-protivpožarne mreže Univerzitetskog kompleksa u Novom Sadu planira da izdvoji 120 miliona dinara.

Opštinska uprava opštine Irig za izgradnju saobraćajnice u zoni “Nove Banje“ u Vrdniku planira da izdvoji 282,51 milion dinara. Prijave su otvorene do 3. jula.

Javno preduzeće za uređivanje građevinskog zemljišta Kraljevo raspialo je javnu nabavku za izradu sistema za bezbednost grada i evidencija saobraćajnih prekršaja procenjene vrednosti 100 miliona dinara. Rok za podnošenje prijava je 13. jul.

Podsetimo, ovo su samo neka od pravnih lica koja su raspisala javne nabavke u datom periodu. Takođe, važno je napomenuti da na Portalu javnih nabavki nisu za sve postupke objavljene i procenjene vrednosti.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...