Rok za podnošenje 26. jun

Javne nabavke: Republička direkcija za robne rezerve za mineralno đubrivo daje 2,12 milijardi dinara

Srbija

26.5.2023 13:45 Autor: Julijana Vincan 3

Javne nabavke: Republička direkcija za robne rezerve za mineralno đubrivo daje 2,12 milijardi dinara Javne nabavke: Republička direkcija za robne rezerve za mineralno đubrivo daje 2,12 milijardi dinara
Na Portalu javnih nabavki od 20. do 26. maja planirane javne nabavke objavilo je više državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica, od... Javne nabavke: Republička direkcija za robne rezerve za mineralno đubrivo daje 2,12 milijardi dinara

Na Portalu javnih nabavki od 20. do 26. maja planirane javne nabavke objavilo je više državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica, od kojih izdvajamo nekoliko sa najvišim procenjenim vrednostima samih postupaka.

Uprava za kapitalna ulaganja autonomne pokrajine Vojvodine raspisala je javnu nabavku za izgradnju i opremanje fiskulturne sale sa pratećim sadržajima za potrebe Gimnazije „Laza Kostić“ u Novom Sadu. Procenjena vrednost ovog projekta je 557 miliona dinara, a rok za podnošenje prijava je 14. jun.

Ministarstvo odbrane Republike Srbije za izradu TD i izgradnju objekta za preseljenje Vojne štamparije planira da izdvoji skoro 240 miliona dinara. Prijave su otvorene do 13. juna.

Agencija za zaštitu životne sredine pokrenula je postupak za javnu nabavku za monitoring kvaliteta vazduha (održavanje, rezervni delovi i oprema) procenjene vrednosti 85 miliona dinara. Rok za podnošenje prijava je 19. jun.

Republički fond za zdravstveno osiguranje raspisao je javnu nabavku lekova, sa liste lekova u skladu sa članom 61.7, procenjene vrednosti 1,92 milijarde dinara. Navedeno je da je reč o pregovaračkom postupku bez objavljivanja javnog poziva, kao i da postoji okvirni sporazum sa jednim privrednim subjektom. Svakako, naveden je rok za podnošenje, 26. jun.

Gradska uprava grada Pančeva pokrenula je postupak javne nabavke za rekonstrukciju saobraćajnice sa infrastrukturom za ulice Dimitrija Tucovića i Kneza Mihajla Obrenovića, što je 2. deonica u Pančevu. Procenjena vrednost je 464,58 miliona dinara, a prijave su otvorene do 19. juna.

Republička direkcija za robne rezerve pokrenula je postupak javne nabavke mineralnog đubriva NPK procenjene vrednosti 2,12 milijarde dinara. Rok za podnošenje je 26. jun.

Opština Bačka Topola raspisuje javnu nabavku za izgradnju kompleksa zatvorenog bazena u Bačkoj Topoli sa pratećim sadržajima (faza 2). Procenjena vrednost projekta je 625,56 miliona dinara, a prijave su otvorene do 20. juna.

Grad Užice objavio je javnu nabavku javno privatnog partnerstva za zamenu, racionalizaciju i održavanje dela sistema javnog osvetljenja primenom mera uštede energije na teritoriji grada, procenjene vrednosti 1,19 milijardi dinara. Rok za podnošenje prijava je 19. jul.

Akcionarsko društvo Elektroprivreda Srbije raspisalo je više javnih nabavki, od kojih najvišu procenjenu vrednost (866,85 miliona dinara) ima izgradnja nasipa u kaseti tri sa pratećim radovima na cevovodima TENT A.

Ministarstvo odbrane Republike Srbije pokrenulo je postupak za sanaciju objekta KN9 u kasarni „Stefan Nemanja“ u Raški. Procenjena vrednost ove javne nabavke je 246 miliona dinara, a rok za prijavljivanje je 16. jun.

Naravno, ovo su samo neka od pravnih lica koja su raspisala javne nabavke u datom periodu. Takođe, važno je napomenuti da na Portalu javnih nabavki nisu za sve postupke objavljene i procenjene vrednosti.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...