Centralni trgovački događaj

Jedanaestu godinu zaredom održava se FMCG Summit Beograd

PreduzetnikSrbija

9.9.2024 14:59 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Jedanaestu godinu zaredom održava se FMCG Summit Beograd Jedanaestu godinu zaredom održava se FMCG Summit Beograd
Jedanaestu godinu zaredom, u organizaciji InStore Media, biće održan centralni trgovački događaj – FMCG Summit Beograd, 4. oktobra u Sava Centru. Događaj će i... Jedanaestu godinu zaredom održava se FMCG Summit Beograd

Jedanaestu godinu zaredom, u organizaciji InStore Media, biće održan centralni trgovački događaj – FMCG Summit Beograd, 4. oktobra u Sava Centru.

Događaj će i ove godine na jednom mestu okupiti govornike i učesnike iz FMCG sektora. Tokom bogate istorije konferencije, FMCG Summit je za prethodnih deset godina posetilo više od 6.000 učesnika iz više od 500 kompanija. I ove godine, u fokusu konferencije će biti globalni trendovi, istraživanja, cene, potrošači, izvoz, karijerni razvoj, liderstvo, kao i predviđanja šta nas očekuje u budućnosti i u kom smeru će se razvijati sektor, stoji u saopštenju.

U organizaciji InStore Media, konferencija će na jednom mestu okupiti predstavnike najvažnijih kompanija koje posluju u okviru FMCG sektora (trgovci, proizvođači, distributeri…), kao i pratećih industrija (IT industrija, digitalne platforme, agencije…). Na konferenciji FMCG Summit će se naći najširi spektar pozicija, kao što su generalni direktori, regionalni direktori, rukovodioci prodaje, key accounts, menadžeri prodaje, marketing/trade/brand menadžeri, PR menadžeri, konsultanti.

Na konferenciji 4. oktobra, svi učesnici FMCG Summita će imati prilike da čuju prezentacije o promocijama, privatnim robnim markama, optimizaciji cena, izvozu na afričko tržište, karijernom razvoju, izazovima u maloprodaji, primerima dobre prakse, razvoju i promenama u maloprodaji, viđenje eksperata šta nas očekuje u budućnosti, kao i panel u kome će ljudi na najvišim pozicijama dati svoja viđenja o ključnim temama iz FMCG sektora.

Zainteresovane kompanije mogu iskoristiti šansu da na FMCG Summitu promovišu svoje proizvode i usluge.

  • ELLA

    16.9.2024 #1 Author

    Odlicna vest. Prilika da se povezu uspesni privrednici

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.