susret uglednih privrednika i menadžera u francuskoj ambasadi

Kompanija Coface obeležila 15 godina rada u Srbiji

Firme u fokusuManifestacijeSrbijaU fokusu

9.11.2022 14:35 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Kompanija Coface obeležila 15 godina rada u Srbiji Kompanija Coface obeležila 15 godina rada u Srbiji
U ambasadi Republike Francuske u utorak uveče je organizovan prijem za preko 100 zvanica, partnera i prijatelja francuske kompanije Coface. Ambasador Francuske u Srbiji... Kompanija Coface obeležila 15 godina rada u Srbiji

U ambasadi Republike Francuske u utorak uveče je organizovan prijem za preko 100 zvanica, partnera i prijatelja francuske kompanije Coface.

Ambasador Francuske u Srbiji Pjer Košar (Pierre Koshar), istakao je tom prilikom da je uvek veliko zadovoljstvo da se ovakvi jubileji francuskih kompanija obeležavaju baš u rezidenciji. Osvrnuvši se na činjenicu da je svet pred novim globalnim izazovima, počev od posledica korone na ekonomiju, pa do zelene tranzicije veoma važno osigurati poslovanje, u čemu francuska agencija Coface može da da veliki doprinos, navodi se u saopštenju.

Zvanice su pozdravili i Jelena Đukić, zakonski zastupnik i Sergej Simoniti, predsednik uprave kompanije Coface naglasivši da je ovaj susret uglednih privrednika i menadžera još jedna potvrda dugoročne ekspertize ove kompanije u svetu i regionu, i pozvali sve da uživaju u ostatku večeri i jedinstvenom ambijentu francuske ambasade.

Susret je organizovan sa ciljem da se obeleži petnaestogodišnjica rada ove kompanije u Srbiji, prijemom za saradnike, partnere i prijatelje ove velike francuske kompanije.

Coface Srbija, istoimene grupacije, je vodeći dobavljač usluga za poslovne informacije i upravljanje potraživanjima u Srednjoj i Istočnoj Evropi. Kompanija Coface osigurava izvoz vredan 500 milijardi evra, i nastala je 1946. godine da bi pomogla francuski izvoz, a sada posluje u 130 zemalja. Osim osiguranja, u Coface- vide prevenciju rizika i dobre informacije pre zaključivanja posla, kao glavnu polugu biznisa.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...