od 1. aprila branislav sekulović preuzeo dužnost

Kompanija SAP imenovala novog generalnog direktora za Zapadni Balkan

Firme u fokusuRegionSrbijaU fokusu

5.4.2023 13:01 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Kompanija SAP imenovala novog generalnog direktora za Zapadni Balkan Kompanija SAP imenovala novog generalnog direktora za Zapadni Balkan
Kompanija za razvoj softvera preduzeća SAP, saopštila je da je Branislav Sekulović 1. aprila preuzeo funkciju generalnog direktora SAP Zapadni Balkan. Sekulović će na... Kompanija SAP imenovala novog generalnog direktora za Zapadni Balkan

Kompanija za razvoj softvera preduzeća SAP, saopštila je da je Branislav Sekulović 1. aprila preuzeo funkciju generalnog direktora SAP Zapadni Balkan.

Sekulović će na ovoj funkciji biti odgovoran za oblikovanje i implementaciju kompanijske strategije u zemljama regiona, uz fokus na ubrzanu migraciju na „oblak“ (cloud computing) i podršku postojećim i potencijalnim klijentima „koji su na putu da postanu inteligentna preduzeća“, navodi se u saopštenju.

Sekulović se pridružio kompaniji SAP 2008. godine kao teritorijalni izvršni direktor prodaje.

„Sekulović je više od 18 godina u IKT industriji, a njegove prethodne uloge su podrazumevale koordinaciju i upravljanje prodajnim i pretprodajnim aktivnostima, kao i upravljanje složenim projektnim implementacijama tehničkih rešenja“, navodi se u saopštenju, prenosi Nova ekonomija.

Posle studija mašinstva na Univerzitetu u Beogradu, Sekulović je započeo karijeru u kompaniji Siemens IT Solutions and Services, gde je bio na različitim položajima kao stručnjak za prodaju, konsultant tima za predloge, a kasnije i vođa tima za predloge.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...