uvid u aktuelnosti u ovoj industriji, trendovi i regulative

Konferencija „Ambalaža u svetu koji se menja“ 11. oktobra u Beogradu

SrbijaU fokusu

24.9.2024 12:46 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Konferencija „Ambalaža u svetu koji se menja“ 11. oktobra u Beogradu Konferencija „Ambalaža u svetu koji se menja“ 11. oktobra u Beogradu
Konferencija „Ambalaža u svetu koji se menja“ održaće se 11. oktobra u Beogradu, okupiće vodeće eksperte i kompanije iz oblasti ambalaže, održivosti i cirkularne... Konferencija „Ambalaža u svetu koji se menja“ 11. oktobra u Beogradu

Konferencija „Ambalaža u svetu koji se menja“ održaće se 11. oktobra u Beogradu, okupiće vodeće eksperte i kompanije iz oblasti ambalaže, održivosti i cirkularne ekonomije, u organizaciji stručnog portala Ambipak magazin, uz institucionalnu podršku Privredne komore Srbije.

Događaj će pružiti uvid u aktuelnosti u industriji ambalaže, trendove i regulative koje oblikuju industriju pakovanja, sa posebnim fokusom na smanjenje uticaja ambalaže na životnu sredinu, reciklaže, zakona i uvođenja novih tehnologija za efikasnije pakovanje.

Učesnici će imati priliku da učestvuju u panel diskusijama i umrežavanju sa vodećim akterima iz oblasti ambalaže, ali i industrije korisnika.

Konferencija će okupiti predstavnike naših najvećih kompanija iz različitih oblasti primene i upotrebe ambalaže.

Organizatori ističu da će poseban akcenat biti stavljen na primenu cirkularne ekonomije u sektoru ambalaže, kao i na usklađivanje sa evropskim direktivama o smanjenju plastičnog otpada.

Na konferenciji će učestvovati predstavnici privrede, naučnih institucija i relevantnih vladinih tela.

S obzirom na rastuću važnost održivog razvoja i sve veću pažnju koju potrošači pridaju ekološkim aspektima proizvoda, konferencija „Ambalaža u svetu koji se menja“ je ključna prilika za sve učesnike u lancu snabdevanja da se upoznaju sa promenama koje će oblikovati budućnost industrije.

Registracija je otvorena na zvaničnom sajtu organizatora, a očekuje se da će događaj privući veliki broj učesnika.

Konferenciju će biti moguće pratiti i putem prenosa na Youtube kanalu Ambipak magazin.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.