tokom deset godina učestvovalo više od 200 domaćih kompanija

Konkurs za program EY Preduzetnik godine traje do 18. novembra

PoslovanjePreduzetnikSrbija

25.10.2022 12:50 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Konkurs za program EY Preduzetnik godine traje do 18. novembra Konkurs za program EY Preduzetnik godine traje do 18. novembra
Revizorsko-konsultantska kompanija EY (Ernst&Young) objavila je danas da je otvorila novi konkurs za program EY Preduzetnik godine koji će trajati do 18. novembra ove... Konkurs za program EY Preduzetnik godine traje do 18. novembra

Revizorsko-konsultantska kompanija EY (Ernst&Young) objavila je danas da je otvorila novi konkurs za program EY Preduzetnik godine koji će trajati do 18. novembra ove godine, a nacionalni pobednik biće proglašen u februaru 2023.

Kako se podseća, program u Srbiji postoji od 2012. godine i do sada je u njemu učestvovalo više od 200 kompanija koje zapošljavaju više od 25.000 ljudi, a njihovi poslovni prihodi u 2021. bili su veći 17 odsto nego godinu pre.

„Ovaj program jedinstven je i po svojoj globalnoj svečanosti na kojoj, za titulu najuspešnijeg svetskog preduzetnika konkurišu nacionalni pobednici. Među njima se već više od deceniju nalaze i domaći preduzetnici“, naveli su iz kompanije EY.

O pobedniku programa EY Preduzetnik 2022. godine odlučivaće nezavisni žiri u kojem nema predstavnika kompanije EY, a sastavljen je od preduzetnika prethodnih nosilaca ovog priznanja.

Njihova odluka zasnivaće se globalnom kriterijumu koji se temelji na ključnim faktorima uspeha, kao što su preduzetnički duh, finansijski pokazatelji, strategijsko usmerenje, prisustvo na regionalnom ili medjunarodnom tržištu, inovativnost i lični integritet, naveli su organizatori.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...