u toku izrada analize opsluženosti ove lokacije linijama javnog prevoza

Najavljen polazak autobusa sa nove glavne beogradske stanice od polovine septembra

SrbijaU fokusu

8.8.2024 18:46 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Najavljen polazak autobusa sa nove glavne beogradske stanice od polovine septembra Najavljen polazak autobusa sa nove glavne beogradske stanice od polovine septembra
Početak prebacivanja polazaka glavne autobuske stanice u Beogradu na lokaciju u Bloku 42 planirano je polovinom septembra meseca, saopštio je Gradski sekretarijat za javni... Najavljen polazak autobusa sa nove glavne beogradske stanice od polovine septembra

Početak prebacivanja polazaka glavne autobuske stanice u Beogradu na lokaciju u Bloku 42 planirano je polovinom septembra meseca, saopštio je Gradski sekretarijat za javni prevoz na svom Instagram nalogu.

Iz Sekretarijata navode da je u toku izrada analize opsluženosti ove lokacije linijama javnog prevoza, preneo je N1.

„Razmatraju se svi uslovi od režima saobraćaja, pojačanja pojedinih linija, kao i mogućnost uvođenja novih linija koja će povezati pojedine zone atrakcije kao što je Klinički centar, užu centralnu zonu i Zemun sa lokacijom nove autobuske stanice“, navode iz Sekretarijata.

Dodatna organizacija polazaka linija sa Novog Beograda biće, kako navode, moguća nakon izgradnje planiranog terminusa u Ulici Milutina Milankovića, što je projekat koji vodi Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju grada Beograda.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.