Među osam banaka koje će pomoći nabavku opreme ukupne vrednosti 12 miliona evra

NLB Komercijalna banka u programu dodele bespovratnih sredstava preduzetnicima

PreduzetnikSrbija

18.9.2023 12:59 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

NLB Komercijalna banka u programu dodele bespovratnih sredstava preduzetnicima NLB Komercijalna banka u programu dodele bespovratnih sredstava preduzetnicima
NLB Komercijalna banka, članica najveće regionalne finansijske grupacije NLB Grupe, izabrana je kao prva od osam banaka, koje su učestvovale na tenderu za realizaciju... NLB Komercijalna banka u programu dodele bespovratnih sredstava preduzetnicima

NLB Komercijalna banka, članica najveće regionalne finansijske grupacije NLB Grupe, izabrana je kao prva od osam banaka, koje su učestvovale na tenderu za realizaciju Programa podrške malim preduzećima za nabavku opreme Ministarstva privrede.

U okviru Programa, Ministarstvo privrede će, u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije, dodeliti oko 12 miliona evra bespovratnih sredstava preduzetnicima, mikro, malim preduzećima i zadrugama za unapređenje energetske efikasnosti i ekoloških aspekata proizvodnje.

Bespovratna sredstva mogu biti upotrebljena za nabavku proizvodne opreme ili mašina, transportno-manipulativnih sredstava uključenih u proces proizvodnje i unutrašnjeg transporta, delova specijalizovanih alata za mašine ili drugih kapitalnih dobara, mašina i oprema za unapređenje energetske efikasnosti i ekoloških aspekata proizvodnje, kao i nove građevinske mehanizacije za potrebe obavljanja građevinskih radova.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...