NOVE LINIJE KOMPANIJE WIZZ AIR IZ BEOGRADA Od jula letovi ka sedam destinacija u Evropi

BiznisSrbijaTurizamU fokusuVesti

16.6.2020 15:36 Autor: Julijana Vincan 1

NOVE LINIJE KOMPANIJE WIZZ AIR IZ BEOGRADA Od jula letovi ka sedam destinacija u Evropi NOVE LINIJE KOMPANIJE WIZZ AIR IZ BEOGRADA Od jula letovi ka sedam destinacija u Evropi
Niskotarifna aviokompanija „Wizz Air“ od jula uspostavlja devet novih linija iz Beograda do Hamburga, Brisela, Barselone, Kelna, Milana, Turka, Lisabona, Fridrihshafena i Osla. Generalni... NOVE LINIJE KOMPANIJE WIZZ AIR IZ BEOGRADA Od jula letovi ka sedam destinacija u Evropi

Niskotarifna aviokompanija „Wizz Air“ od jula uspostavlja devet novih linija iz Beograda do Hamburga, Brisela, Barselone, Kelna, Milana, Turka, Lisabona, Fridrihshafena i Osla.

Generalni direktor kompanije, Jožef Varadi (József Váradi), najavio je u utorak na konferenciji za medije na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ da „Wizz Air“ širi flotu aviona u Srbiji time što će beogradskoj bazi početkom jula biti dodat novi avion „Airbus A321“. On je naglasio da će u avgustu i druga dva aviona „A320“ u Srbiji biti zamenjena istim modelom „Airbus 321“.

Wizz air / Pritnscreen youtube

„Odlučili smo se za nove destinacije i širenje flote zbog dobrog poslovanja u Srbiji i jer putnici iz Srbije preko naše aviokompanije traže kartu i mesto više, ali i nove destinacije“, rekao je Varadi.

Uprkos najavama pojedinih kompanija da će cene avio karata zbog pandemije korona virusa biti skuplje, Varadi kaže da će „Wizz Air“ omogućiti i jeftinije karte. Prema njegovim rečima, to će biti način da se putnici motivišu i da im se vrati poverenje da ponovo putuju avionom.

  • Ivona

    16.6.2020 #1 Author

    Trebalo bi da se priceka jos malo sa letovima, kao da neozbiljno sagledavamo ovaj drugi krug Covida 19.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...